Caute . Chcem si kúpiť nejaké velmi kvalitne a dobre spuntové sluchadlá tak v rozmedzí 50 až maximálne 60€.Doteraz som mal Scullcandy Rasta Dub ,URBEATS by Dr. Dre ,ktoré boli z mojho smartfonu Dodrbali sa po roku (zvuk bol ako tak dobrý ) ,a potom som
» eu.akg.com/akg-product-det... ja mam tieto, ale akurat pozeram ze ty hladas take tie male stuple do usi mam od Sony nejake dva roky a tiez zatial drzia
Scullcandy Rasta Dub ,URBEATS by Dr. Dre a potom si mal philips
ty si to vyberas dopici podla akych kriterii proste ?
ak menis sluchadla 3x do roka ako tard, tak si radsej kup kossy, aj ked su prebassovane a usetris si za rok na nove sennheisery z ktorych sa poseries a za par rokov si kupis potom beyer dynamicy a z toho sa posere uz aj tvoja rodina a za 5 rokov zistis, ze aj tak ti to nie je treba, lebo na to vobec nemas usi a pocujes uplne stejne hovno ako si pocul, lebo pocuvas nerozsahove sracky
zabudol som na nieco ? snad nie
a teraz narovinu a realne.... precitaj si to co som pisal vyssie
@mcvpn tomiN kossy som mu odporucil koli tej tardovanej nevereding zaruke, ak to fakt dojebava ako sa len da a stale ( 3x za rok by som si nepojebal sluchatka aj keby pocuvam pod vodou nonstop ) tak rozhodne kossy, nech mu to tam vymienaju, kym ho niekto nezastreli.
AKGcka, ktore odjebes za par mesiacov nie su hodne majitela, takze podlam na stale suhlasis so @4
@mcvpn jj 200sk ( teraz nvm cca asi 10e to bude ) len ked si kupis stuple za 80e a ptm ti davaju aj novsie modely ( lebo ofcs stare sa nevyrabaju ) tak to celkom pochopis a povolis
to uz vidim ako henten swagger si kupi polootvorene high-end sluchajdy alebo co
ofc taka vec je, ze ak si si kupil starsie kossy ( napr ja mam 2ojo kossiek stuplov a jedny nemali k sebe este ten zarucny kod ) tak proste je taky trik, ze si kupis srackove placacky od kossov, ktore hraju asi ako moj palec na nohe za 10e a aplikujes si ten kod na tie drahsie tak vlastne ojebes system a este mozes darovat sluchatka nejakym ciganom
prve sluchatka podla rapera, ktory urcite ani nevie, ze podla neho su nejake sluchatka pomenovane a druhe ma od firmy, ktora vyraba vysavace dpc tak netreba cakat proste rozhlad, tak podla mna som to celkom dobre napisal, kto nici sluchatka tak velmi, tak uznas, ze najlepsi vyber je v tej sekvencii
a spat nemusis, ked ides mi doniest polievku sem do ZA, ne ?
ano roz mýšľať nad slúchatkami od firmi robí PC doplnky je fakt "dobrý" nápad... inak nechápem čo všetci robia zo slúchatkami že ich dodrbú za 2-3 mesaice ? počúvam to s každej strany
@neviemsivybratnick tak to si nemal asi originály nikdy...netlmia ti tak zvuk, lebo vankúšiky máš špeciálne aby utlmili zvuk okolia... v origináloch máš v jednom slúchatku basový reprák a ešte výškový alebo tak nejak... vo fake máš len jeden, ktorý sa snaží hrať obidva.... originály sú aj s titánu takže nerozbiješ ich a fejk uvidíš hneď ten rozdiel ako sa ti rozletia...
ak chceš kvalitne sluchatka tak si určite nekupuj špunty, a ak chceš najlepšiu kvalitu, doživotnú záruku a dokonalý zvuk v sluchátkach tak si kup KOSS, ostatne su iba obyčajne shity a bodka.
@demonicbass Sám ich nemám a som rád, počúval som ich v obchode, kde stále hrali, takže boli určite aj zahorené. Pri hiphope mi skoro odrbalo hlavu, pri iných štýloch boli však ako počúvanie cez kelímok z jogurtu.
@kajolina You can´t be serious! Dokonalý zvuk a KOSS? Už si skúšala AKG alebo Beyerdynamic?
@neviemsivybratnick nahrával si niekedy v štúdiu? ak áno, tak vieš, že Dr.Dre majú veľmi podobný čistý zvuk, neviem o akom kelímku sa tu bavíme... Áno, uznávam, že Dr.Dre sú z tých PRO slúchadiel najviac low, ale kto by chcel vysoliť viac ako 300 eur za slúchatká pokiaľ sa nevolá Amy Winehouse, Michael Jascon alebo Tony Bennet?
Tuto to je dobre vysvetlené... Tam ide v prvom rade o dizajn a až potom o zvuk. Za presne tú istú cenu alebo aj nižšiu máš lepšie hrajúce slúchatka. Napríklad pochybujem že sú lepšie než Beyerdynamic DT 1350... dokonca mi prídu aj krajšie. Ak to porovnáme s týmito, je to kelímok.. samozrejme, ak to porovnáme so slúchatkami za 50€ a Beats za 200€, je to blbosť, to je kelímok tie za 50€.
@makacik Ja neviem, spôsob počúvania ako spôsob počúvania... vážne sa niekomu oplatí ísť na koncert než si dať hlavu do hrnca a otrieskať ho varechou? Veď to je ten istý zvuk!
@neviemsivybratnick čo to trepeš? ja vravím že medzi tými slúchadlami zas taký strašný rozdiel nieje, aby to v jednom znela ako mixér a v druhom ako krásny nezamenitelný zvuk. Koncert je niečo úplne iné.
@n0win0u ved hej akurat nechapem ako moze niekto kossy tak uznavat ved maju zvuk ako keby kupis domace kino, subac das po stol a repraky zavres do skrine
@etelnair Vieš .. je lahké buzerovať ,ale tazké pochopiť ,čo ? @38 Skrátka počúvaš hudbu 2 hodinky denne alebo počúvam a zaspím no , a potom ich prilahnem nejako sa pokrutim a paf ,ale to nie je hlavný dovod .Neviem . Počul si o plánovanom zastarávaní ? Je to niečo na zamyslenie
neviem na akej urovni sú dnešné Kossi ale tie moju sa kupovali pred desiatimi rokmi vtedy 99% populácie ani nevedolo , že nejaké také slúchatká existujú, vtedy stály asi 3 000 Sk a mali ich len rôzny hudbnici a pod. kde tu nejaky ten lajik..teraz kupiš kossi maximalne tak za 50 e, ako som už aj počula zvukovy rozdiel medzi starymi a novymi je velmi badatelni, vtedy tie sluchatka boli 1000x kvalitnejšie ako dnes a dnes sú takisto kvalitne aj ked už nie až tak ako pred desiatimi rokmi kedy sa nevyrábali tak pásovo ako dnes len tolko zlato !
@kajolina Lenže aktuálne si už nekúpiš KOSSi vyrobené pred 10 rokmi . Aj som čítal že staršie modeli sú kvalitnejšie, lepšie spracované a majú lepší zvuk. Ale to že tvoje 10 ročné sú dobré je tu absolútne bezpredmetné, on si ich chce kúpiť teraz, nie 10 rokov dozadu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ty si to vyberas dopici podla akych kriterii proste ?
ak menis sluchadla 3x do roka ako tard, tak si radsej kup kossy, aj ked su prebassovane a usetris si za rok na nove sennheisery z ktorych sa poseries a za par rokov si kupis potom beyer dynamicy a z toho sa posere uz aj tvoja rodina a za 5 rokov zistis, ze aj tak ti to nie je treba, lebo na to vobec nemas usi a pocujes uplne stejne hovno ako si pocul, lebo pocuvas nerozsahove sracky
zabudol som na nieco ? snad nie
a teraz narovinu a realne.... precitaj si to co som pisal vyssie
v podstate suhlasim so @4 ale radšej by som si kupil AKG ako kossy
AKGcka, ktore odjebes za par mesiacov nie su hodne majitela, takze podlam na stale suhlasis so @4
za tu doživotnu zaruku som počul, že sa platí, či to kktiny zase počúvam
alebo si kúp nejake športové, ktoré su odolnejšie voči dojebaniu
to uz vidim ako henten swagger si kupi polootvorene high-end sluchajdy alebo co
to nie je proste sucastou si myslim tejto debaty
tak teraz uz rozhodne nezaspim
prve sluchatka podla rapera, ktory urcite ani nevie, ze podla neho su nejake sluchatka pomenovane a druhe ma od firmy, ktora vyraba vysavace dpc tak netreba cakat proste rozhlad, tak podla mna som to celkom dobre napisal, kto nici sluchatka tak velmi, tak uznas, ze najlepsi vyber je v tej sekvencii
a spat nemusis, ked ides mi doniest polievku sem do ZA, ne ?
» sk.sluchatka.net/107-soundmagic-...
A oproti tym scrackam co si si do teraz kupoval, tieto budu hrat uzasne.
@kajolina You can´t be serious! Dokonalý zvuk a KOSS? Už si skúšala AKG alebo Beyerdynamic?
Tuto to je dobre vysvetlené... Tam ide v prvom rade o dizajn a až potom o zvuk. Za presne tú istú cenu alebo aj nižšiu máš lepšie hrajúce slúchatka. Napríklad pochybujem že sú lepšie než Beyerdynamic DT 1350... dokonca mi prídu aj krajšie. Ak to porovnáme s týmito, je to kelímok.. samozrejme, ak to porovnáme so slúchatkami za 50€ a Beats za 200€, je to blbosť, to je kelímok tie za 50€.
Čo sa ty staráš.Chcel som poradiť so slúchadlami a nie ,aby si mi vravel aký mám výber. Ludia ako ty su proste kokoti.
Btw.Nauč sa písať a vyjadrovať.
@kosmiklove da sa trosku pocarovat EQckami ale v podstate hej, su prebasovane no
neviem na akej urovni sú dnešné Kossi ale tie moju sa kupovali pred desiatimi rokmi vtedy 99% populácie ani nevedolo , že nejaké také slúchatká existujú, vtedy stály asi 3 000 Sk a mali ich len rôzny hudbnici a pod. kde tu nejaky ten lajik..teraz kupiš kossi maximalne tak za 50 e, ako som už aj počula zvukovy rozdiel medzi starymi a novymi je velmi badatelni, vtedy tie sluchatka boli 1000x kvalitnejšie ako dnes a dnes sú takisto kvalitne aj ked už nie až tak ako pred desiatimi rokmi kedy sa nevyrábali tak pásovo ako dnes len tolko zlato !