ja mam od prveho rocnika same 1 tak ale toto je nove ucivo a moje kamosky to maju uplne inak tak to ma zneistilo.
ved ja idem tento piatok na okresne kolo v pitagoriade a nabuduce tyzden v piatok idem na okresne kolo v matematickej olympiade. ja matiku viem nemam inu znamku sme ako 1 ale to ma akurat zneistilo a je to nove ucivo. tak preto
Paťka asi chcela v niečom vyniknúť. Zistila, že gramatika jej moc nejde, ale vie, že je dobrá v matematike, tak sa múdro rozhodla miesto na olympiáde zo slovenčiny realizovať na pYtagoriáde.
Ty si mal potrebu patriť medzi top autorov. Zistil si, že písanie blogov ti síce moc nejde, ale vieš, že si celkom slušný programátor...
@tina73 to je tiez celkom mylny predpoklad.. na zaklade toho, ze som ojebal pridavanie fanusikov nemozes dedukovat ze mi ide programovanie, kedze to co som urobil, s programovanim absolutne nesuvisi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
S = a.b
b mas dane tak ked poznam S a b tak AKO ASI vyratam a a potom to poratam dokopy? -.-
Z koho Z coho
S kym S cim
teraz vypni net a chod sa ucit
(fakt si tak hlúpa?)
len nedala medzeru za dvojbodkov tak jej to premenilo na smajla
@13 je vysledok
a ked som taka sprosta vy ste taky mudri tak mi tu napiste ze aky je vysledok
ved ja idem tento piatok na okresne kolo v pitagoriade a nabuduce tyzden v piatok idem na okresne kolo v matematickej olympiade. ja matiku viem nemam inu znamku sme ako 1 ale to ma akurat zneistilo a je to nove ucivo. tak preto
Tak sa hlavne v piatok, tento aj budúci, nenechaj nikým a ničím zneistiť. Držím palce.
Paťka asi chcela v niečom vyniknúť. Zistila, že gramatika jej moc nejde, ale vie, že je dobrá v matematike, tak sa múdro rozhodla miesto na olympiáde zo slovenčiny realizovať na pYtagoriáde.
Ty si mal potrebu patriť medzi top autorov. Zistil si, že písanie blogov ti síce moc nejde, ale vieš, že si celkom slušný programátor...