Ako sa mám prestať báť vzťahu? Keď mi napíše chalan že by chcel viac než kamarátstvo sa zľaknem a niečo si vymyslím... neskutočne ma to serie ale neviem prečo sa bojím... začnem rozmýšľať nad vecami že niečo nebude v pohode alebo že bude neverný a aj keď
Normálne stráchanie sa budúcnosti,bojíš sa aby ťa nevyužil,aby si sa nesklamala,aby si sa nezhodila pred ním a tak...nie je na tom nič zlé pokým nezačneš chorobne odmietať chalanov...
Ak ti chalan NAPÍŠE že chce niečo viac tak by som ho poslal do prdele aj ja ak by som bol dievča,lebo také niečo by som chcel počuť do očí + by si im mala navrhnúť nech si niekam najprv spolu zájdete?
Jednoducho jednému povedať áno alebo si s nimi niekam výsť,je to všetko o psychike,dalo by sa to prirovnať k liečení fóbie,ktoré sa liečia tak,že im je človek postupne viac a viac vystavovaný
v dnesnom svete je to najlepšia vlastnosť. Treba byť obozretný všetko si preverovať z viacerých strán...a nebáť sa pýtať sa . Neviem ale ak cítiš strach a vidíš niekde , že niečo sa ti nepozydáva tak zastav a skumaj to . Ak ten clovek nemá čo skrývať , neujde ti
aj ja sa bojíím! a nechcem, lebo to nemá byť o strachu.. o budúcnosť sa netráp, ber čo je, ak ti je s dotyčným dobre, skúste to
(jj, iným sa dobre radí, kebyže aj samej sebe tak viem
ja si myslim, ze este ta niekto natolko nezaujal/nezalubila si sa aby si premyslala ze by si s tym clovekom chcela byt a mas dojem ze je to o tom ,zesa bojis.. jasne, mozno mas take nejake bariery kvoli nejakym okolnostiam co sa ti udiali ale mam za to, ze ked sa ti zacne nejaky chalanko pacit, tak sa to uhrááá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ak ti chalan NAPÍŠE že chce niečo viac tak by som ho poslal do prdele aj ja ak by som bol dievča,lebo také niečo by som chcel počuť do očí + by si im mala navrhnúť nech si niekam najprv spolu zájdete?
(jj, iným sa dobre radí, kebyže aj samej sebe tak viem
máš kopec času na vzťah, nehrň sa do dospeláckych problémov.....