Ja som 7-mačka a už musíme vedieť že čo chceme byť keď skončíme 9-vinu. Ja som rozmýšľala na Lekárke ale neviem na akom mám dobré známky 1ky 2ky... A neviem akého lekára také niečo chcem ktorý veľa zarába. Alebo na sudkyni alebo obhajkyňa nebo policajtka
D .. slovencinarka urcite nebud ! tolko ti poradim . aa inak ... ja som 9-tacka a prihlasku som este nedala ... takzee ..mas na to cas .. btw. kukni si sem -tam TV noviny a uvidis tak strajkujucich lekarou kvoli platom ... spytaj sa ich ... ... aaa chod na gympel ked uz .. z toho mozes byt aj lekarka aj sudkyna aj neviem uz co .. som zabudla co si pisala D..
Dievčatko ja ťa milujem! Takú zlú náladu som mala a už sa len smejem Panenku Ale takto Nauč sa sj, to sa ti zíde No a keď píšeš niečo tak tie červené vlnky pod slovom NEMAJÚ byť a keď tam sú, to slovo je NESPRÁVNE Nie naopak A celkovo keď na to tak pozerám, staň sa zlatokopkou, tie tiež veľa "zarábajú"... veď inteligentná by si na to iste bola A tú zdravotnícku by ti už milenec zaplatil A kto vie, možno by si ju zvládla Robím si prdel, neboj, on by ti to zaplatil Česť práci!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
.
.
.
.
najprv sa douč slovenčinu
tú treba vedieť všade
7-mačka
9-vinu
Ja som rozmýšľala na Lekárke
Alebo na sudkyni alebo obhajkyňa nebo policajtka
diki