šak ta Nána čo vraj bude novou prezidentkou v Bielorusku nech zmobilizuje sily, naša vláda im už poslala 700 tisíc éčiek daňových poplatníkov...
potom aké strachy...
RADA pre snaživých:
kto sa chce testovať nech sa už teraz postaví do radu, lebo 5 milionov ľudí x 2 metre odstup je 10 miliónov km..takže ak nechcete čakať v rade na Marse už zajtra sa postavte volakde v prdeli pred kulturákom..
A inak, teda na sme.sk písali že má byť 5000 odberných miest... Ak sa bude vytierať 2min jeden človek a od 6:00 do 22:00 (ako voľby) a dva dni (sobota a nedeľa) máme číslo 4 800 000... Teda rádovo to sedí, že sa to dá stihnúť čisto teoreticky
V principe tvoja uvaha je ze vsetci slovaci pojdu na 1 miesto pricom ich pojde na nejakych n miest kde sa zaroven v tom istom case bude testovat cize chujoviny typu lol 10000000km dlha cakacka su mimo
K tomu predpoklad je aj ten ze to bude robene na cas, to znamena ziadne dlhe cakacky a rady ( to s casmi je moja spekulacia)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
potom aké strachy...
RADA pre snaživých:
kto sa chce testovať nech sa už teraz postaví do radu, lebo 5 milionov ľudí x 2 metre odstup je 10 miliónov km..takže ak nechcete čakať v rade na Marse už zajtra sa postavte volakde v prdeli pred kulturákom..
kuš, ja viem...
nože mi to vysvetli čo to je, lebo ja som taký sprostý, že neviem...
a so mňou asi 4 milióny ľudí...
K tomu predpoklad je aj ten ze to bude robene na cas, to znamena ziadne dlhe cakacky a rady ( to s casmi je moja spekulacia)