@flysser ber to tak ze ani mne to nepride vtipne, ale som si na 100% isty, keby je to volaky "unknown person" tak uz je to hromadny spam uraziek a nadavok
@flysser "za toto"? z čoho by ma akože mali obviniť?
@mefistofel tak, ja mám pocit, že po tej piatej možnosti už musí byť jasné, ako to bolo myslené a jediné, na čo by sa ľudia mohli stažovať, je, že som si dovolila vytvoriť niečo, čo nelahodí ich oku.
@mefistofel to, že by sa to niekomu nepáčilo, mi nevadí a rátala som s tým, netreba to nejak vysvetľovať. jediné, čo ma vie naštvať, sú ľudia, ktorí musia nechať odkaz, kde všade boli a čo všetko nebolo podľa ich vkusu a akoby strávili niekoľko minút hľadaním, do čoho rypnúť (nepoukazujem na teba teraz, aj ja už som pravdepodobne niekedy niekde nechala komentár v podobnom duchu, ako ty tu a niečo podobné si pravidelne hovorím pri fotkách), k tomu som sa len dopredu chcela nejak vyjadriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@mefistofel tak, ja mám pocit, že po tej piatej možnosti už musí byť jasné, ako to bolo myslené a jediné, na čo by sa ľudia mohli stažovať, je, že som si dovolila vytvoriť niečo, čo nelahodí ich oku.
sorry ale holdujem skor inemu humoru , ale tym nepoukazujem na nic zleho len som podotkol ze mi to nepride tiez smiesne