Na marihuane je človek závistlý psychicky a to je už posledné štádium závisláctva na marihuane , proste mozog to potrebuje stále viac a viac ... osobná skúsenosť jednej baby čo poznám ...
ponúkli, kvalite zo zahraničia nepoviem nie. nie ste vy nejak príliš slušácki? či čo neviem čo je z toho také haló, okrem toho, že sme jednou z hlúpejších krajín, kde je všetko zakázané, má to pozitívne účinky v niektorých oblastiach a v minulosti sa z toho vyrábalo kvantum liečiv až kým niekomu nehrablo... naštudujte si niečo o tom, je to dosť zaujímavé
@3mm = a ani nechci sa s nečím takým stretnut ked este ten clovek ma slabé sebavedomie a rodinne problémy zahána hulením ... tá osoba kvoli jednemu chalanovi nehulila 1 tyzden a nevydrzala to musela si proste dat .... uz to je stratený pripad ... stráca tym kamarátov a získava druhych horších ktorý ju vtom podporuju ...
psychicky zavisly mozes byt aj na pohari teplej vody, ked ho pijes kazdy den a zvyknes si na to ... len na protidrogovych prednaskach a v telke a neviem kde tlacia keci aka je to strasna droga a aki su na tom vsetci zavisli
takato otazocka, urcite hej, podla mna to patri k zivotu ci sa ta niekto pytal a ci nie, je to len na tebe beres alebo nie... ja nechcem taketo svinstvo
...otázka skoro pre všetkých čo sa v tejto ankete vyjadrili: keď vám niekto ponúkne nejaký film ktorý nechcete vidieť, tiež ho okamžite mlátite/hádžete mu veci do hlavy, a podobne?
ponukol...nechutilo mi...a videla som ruzove zaby s cervenymi ocani ako sa j**u v strede cesty a kamos mal oslie usi a chvost...nikdy viac!!!...ale ta zvedavost nepustila =D
@ivca2345 Ako je možné, že som NIKDY, NIKDY, NIKDY nemala takéto stavy z marihuany? Bola to marihuana?
Ponúkli, dala som si a v niektorých skúšobniach a pri niektorých ľuďoch sa ponúknem aj sama, lebo tam to koluje v takých množstvách ,že si to nikto ani nevšimne.
odpovede: 1. nikto mi ju neponúkal, 2. nikdy som ju neskúšala a ani neskúsim, 3. z predchádzajúcich bodov logicky vyplýva, že závislá teda určite nie som...
ja som sa furt bála. a to som mohla húliť... ke´D som šla prvýkrát, tak som bola dosratá, že konec.... no a závislosť? aká? možno psychická,že sa namotkáš, ale inač nič nepociťujem. niekedy aj mesiac nehúlim a mám doma matroš,aj keše,aj mám s kýmm aj kde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
odmietla som
no to tazko.
inak je to bezne okolo mna, neustale.
...
@gukol ale no ako uz som o tom pocula le zatial som sa nazivo s nicim takym nestretol ...
» mustwatch.hztz.cz/film/union-busi...
zistíte, prečo je okolo ganje toľko mýtov a blbostí....
Závislý ale určite nie som, skôr zástanca myšlienky, lepšie brko ako poldo.
a by skusili, schytali by to do hlavy prvou vecou co by som mala v ruke
Ponúkli, dala som si a v niektorých skúšobniach a pri niektorých ľuďoch sa ponúknem aj sama, lebo tam to koluje v takých množstvách ,že si to nikto ani nevšimne.
@gothicpoethic mas pravdu zuzanka
a ja som si to pichol
chces bongo? natiahnem ti
@gothicpoetic tak potom co to bolo???...hmm ma oklamali kamosi...no joj =/