jeeeej, toto je najuzasnejsia tema, aku som citala na birdze, to, co si napisala, ma zasiahlo az do srdca
moja krasna naj naj naj exnarka gympel, najkrajsie spomienky v zivote vratane zastavky dvoch lip, stanku , poooodchodu , sto schodikov az do mojej triedy, krasny vyhlad na nebo...jaaaaj, stare zlate jedinecne casy
ja stojim kazdy den na furci o 13:45 na zastavke "poliklinika" a cakam tam nA 15stku, ktora mi ide o 13:52...som vysoka 160cm, 47kg ...ak ma niekedy uvidite, ozvite sa ...
Tak ja rano vystupujem bud pri Amfiku, alebo pri starej radnici, podla toho ci idem s kamoskou alebo nie
A poobede... bud pri hlavnej poste, alebo zas pri starej radnici, niekedy este pri nemocnici ...podla toho cim idem ako idem a ako sa mi chce cize podla okolnosi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
moja krasna naj naj naj exnarka gympel, najkrajsie spomienky v zivote vratane zastavky dvoch lip, stanku , poooodchodu , sto schodikov az do mojej triedy, krasny vyhlad na nebo...jaaaaj, stare zlate jedinecne casy
väčšinou tak an 35 co chodi
A poobede... bud pri hlavnej poste, alebo zas pri starej radnici, niekedy este pri nemocnici ...podla toho cim idem ako idem a ako sa mi chce cize podla okolnosi
ale cakanie na exzastavke bolo lepsie mozno preto, ze vtedy som chodievala domov nikdy nie sama, a teraz je to otrasne...