Minule mi dal jeden chalan skusit poper,teda ak viete o co sa jedna. Povedal, ze je to legalne a tak..A je to vlastne droga?mali ste to uz?pacilo sa vam to? co nato hovorite?zabralo vam to?
kde si zobral že poper je droga? normálne legálne sa predáva napr. v sexshope ako sexuálna pomôcka...mala som viackrát, účinky sú úžasné, ale iba ak je naozaj kvalitný.. ale ak viac z neho "užiješ" teda nadýchaš, ďalší deň som mala strašne podráždené miesto pod nosom a trvalo to niekolko dní :/
hej my sme si to na strednej vyrabali z veci "pozicanych" zo skolskeho labaku ... a v podstate je to droga.. ntiez to mozes oznacit slovom fet, kedze sa to fetuje ... a ze by sa mi to nejak extra pacilo tak to nemozem povedat.. kazdopadne bola sranda skusit to ale nic uzasne
2lvanka njn poper a good schranz... to je stransa kasa. a sem tam ham ham kolacik a niektorz i ine.. a je naladicka... ale ten podrazdeny no sedi. aj sliznica dostava riadne facky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.birdz.sk/forum/diskusia/...
www.cool-mania.eu/poppers/
» www.lussy.sk
» www.lussy.sk /eroticke-pomocky/popper/