Ale hej, nemam problem to priznat. Stava sa mi to hlavne pri filmoch a dojimavych scenach.
Nie je to doslova, ze by som plakal, ale zvlhnu mi oci a jedna dve slzicky mi ujdu
Naposledy to bolo pri filme 2012 - pred zaverom je tam scena, kde sa rozhoduju, ci otvoria brany tych obrovskych lodi aby pustili dnu dalsich ludi - a jednotlive krajiny sa k tomu vyjadruju - to bola velmi pekna scena.
A uplne ma dostala zaverecna scena vo filme Legenda o slavnom navrate - odporucam !
No už neplakávam skoro vôbec... Bude to tak raz za 3 mesiace asi.... Je to blbé, lebo predtým som sa aspoň vedela vyplakať... Teraz to napätie nemám ako uvoľniť... Plakať sa mi ani nedá... No proste je to na h...
od smiechu jedine alebo ke´D ma dojme nejaká kniha,film,životný osud.... ale dávno som nerevala... alebo od zlosti.... ale kvoli sebe že z ľútosti alebo tak,to to iste nie
Vie ma rozrevať kopu vecí, keď som naštvaná a hádam sa s niekým tak revem... alebo keď mám strašne zlú náladu... bolo minule také depresívne obdobie... ale to už bolo dávno..
15 a pol roka som plakala len fakt raz za cas..raz som minimalne polroka bola uplne pohodicke..len akosi zacalo ist vsetko dole vodou alebo som si zacala vsetko uvedomovat z ineho (rozumnejsieho) pohladu nuz..
@Alfoethur sorry ale preco to davas do kazdej ankety? toto je uz druhe co som od teba dnes videla. a po pravde teraz trosku od veci. uz viem preco to niektorym lezie na nervy....
podla mna place obcas kazdy. teda okrem mojho otca. aj ten plakal ked bol mali!
jaaa revem skoro stale .. vselico ma rozplace . . a tak kazdyy sme nejaky no ..sak take plakanie aj pomaaha. . ked si poplacem hned sa citim lepsie .. .
Ja jasné plačem. Priznávam, som citlivá a neviem či to môžem zmeniť... Ked na mňa tatino veľmi mrte nakričí tak sa rozplačem a potom mi hovorí: ,,Nebud taká precitlivelá!" No... alebo niekedy si poplačem aj kvôli mamine že už s nami nie je, že je niekde hore, ale u tejto témy sa snažím držať a aj sa držím, lebo by nechcela ma vidieť plakať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Nie je to doslova, ze by som plakal, ale zvlhnu mi oci a jedna dve slzicky mi ujdu
Naposledy to bolo pri filme 2012 - pred zaverom je tam scena, kde sa rozhoduju, ci otvoria brany tych obrovskych lodi aby pustili dnu dalsich ludi - a jednotlive krajiny sa k tomu vyjadruju - to bola velmi pekna scena.
A uplne ma dostala zaverecna scena vo filme Legenda o slavnom navrate - odporucam !
podla mna place obcas kazdy. teda okrem mojho otca. aj ten plakal ked bol mali!
Ale fakt koli ludom sa plakat neoplati chce to len trocha nadhladu a usetrime si kopec neprijemnosti
plac je vycerpavajuci, a ti, koli ktorym placeme si to bud nezasluzia alebo, keby to vedeli, nezelaju...
@ALL nepiste prosiiiimmmmm smutne veci. prosiimmmmmm.