pri zanechani studia sa nic neplati... plati sa za celkove studium na jeden skolky rok dopredu viacmenej. Teda štát plati za teba pokial si neni na externom alebo nestudujes viac ako 3-4roky prvy titul.
takze ked zanechas nic sa nedeje. alebo kludne mozes pokracovat a aj ked nebudes mat nic spravene lebo nic sa nedeje a mas zaplatene
@vladqog
no a ja zanecham studium napr v Januari a dam si prihlasku na inu VS (od prveho rocnika pojdem odznova). Komu a kedy platim? Podla mna platim 3 rok na novej VS, ale starej VS nic neplatim.
@vladqog islo o to, ze som zalozil anketu kde neviem kto napisal ze budem nejake peniaze platiti aj tej STAREJ SKOLE. Neviem v akom pripade by som mal platit aj starej skole. A ked pojdem na novu VS tak starej nic nebudem platit. Preco by som mal?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
takze ked zanechas nic sa nedeje. alebo kludne mozes pokracovat a aj ked nebudes mat nic spravene lebo nic sa nedeje a mas zaplatene
no a ja zanecham studium napr v Januari a dam si prihlasku na inu VS (od prveho rocnika pojdem odznova). Komu a kedy platim? Podla mna platim 3 rok na novej VS, ale starej VS nic neplatim.