jj pred sexom sa to použiva ako vonny olej alebo dačo take,da sa to však kupit aj v skateshopoch,nielen v sexshopoch,ale ak to chceš použit ako drogu,tak sa to vdychuje,inhaluje...a je pravda,že je to krátka záležitost ale len v tomto prípade,je to ale zas vačšia šupa,ja som bola z toho tak 3min ako po poriadnom prasku ale po par minutach mi už nič nebolo akurat sa možu vyskytovat bolesti hlavy,čiže je to pekny humus,to možeš začal fetovat rovno toluen...
V TN v pisne som mala prvý krát poper a na to som moc pila a potom som mala ,,stavy´´ že mi bolo brutálne zle takže zistila som že na poper sa nepije a pár krát som to od tedy mala ale dáko ma to nebere moc
popper vazna vec...radsej si dychat poprík ako davat piko do nosa ci ecko...stav mas taky aky si spravís ...je to super,,ani to tak neskodí..popper si dam vzdy ked mam prilezitost a nepovazujem sa za fetacku...skuste ho na takej techno party
poppers je super...su z toho kratke stavy tak cca 50 sekund no niekedy aj minutu ci dve. nie je to droga, je to skor sexualna pomocka, ale ked to potiahnes cez nos a davas si to celu noc ,tak je to po pi.. a este taka dobra muzika ako dnb a je to ... :}
hehe...popper jaka haluska ked sa to vdychuje? kamos to daval stale a za chvilu mal fialove pery z toho....a su z toho haluz stavy ako by som si dala riadneho praska ale trva kratko, ma z toho bolela hlavicka ale....
dobra vecicka ...ale zaujimal by ma nazor niekoho zbehleho ako a ci mooc odlisne su tie 2-3 minutky od stavu na ekine.viem, ze to je rozdiel v dlzke, ale co euforia, pocit stastia, energia a taak....thanks
popper je haluz, ale tak raz za cas...isto to nema na naozajstne bomby ako piknes alebo koleso..ale ked som si to dal na dojazdoch tak som skoro odpadol aky to bol bonus
noo poper ako nic moc ak je to to co si mysliim mal flaska co sa pouziva pri sexe aby som sa mohol dopbre vystriekat nooo nakolko nesexujem kazdy den je to picovina len tak na nic poper hmmm tlaky do hlavy a nci vaac
mne sa poppers paci .. zase vazne ide len o to nefukat to stale (lebo potom z toho boli hlava) a je to super vec.. a naozaj ten sex pri tom ( s o tovorenou flastickou) je pockovka
hehe, tak ja poper jednoznacne odporucam... ale len tak cez den si dat je o nicom, len tlaky v hlave, ale ked sa poriadne nadychate pri sexe, tak je kazdy dotyk 1000krat lepsi ako sex len tak naprazdno... proste kto mate moznost tak skuste, urcite ho len tak nepustite z ruky
ten typek co predava ten poper predava 100% poper na taku pecku si postacis aj sama, ten sexshopovy 16% poper je len nato aby si sa uvolnila a lepsie spravila, 100% poprik ta pekne odpali... pochybujem ze v takom stave by si vobec vedela co je to sex
no tie orgazmy co podavam v posteli mi stacia aj bez popperu ja popper neberem ako sexualnu pomocku ale ked tak ako fetik naposledy som mal mozno koncom oktobra takze moc to neriesim... Az teraz nedavno nejaky chalanisko z TN na pokeci na plochu napisal ci dakto nekupi a byva pomerne blizko takze asi po flasticku skocim
v podstate citis taky tlak do hlavy a akoby ti nachvilocku uletel dekel, rozbucha sa ti srdce a po chvili pride takeee teplo.. odporucam ale naozaj otvorit v izzbe a pomilovat sa pri tom je to proste genialne.. sex sam o sebe je genialny ale stymto je to ako slahacka na cerstvych sladkych stavnatych krvavocervenych jahodach
mnoooo popper..jjo je to haluska.... presne jak opisala MEI...je pravda ze origo to je napln do vonnych sviecok a posobi to ako afrodiziakum...ale len tak na vdychnutie by sm to urcite na dlhsie neriesil...myslim ako i flasticka denne to urcite nieee...mne osobne sa najviac pacia te stavy... tlak do hlavy a teplooo...pohoda...
poppers cize amylnitrit, rovanko ako ine latky zo skupiny nitritov rozsiruje krvne cievy a zvysuje pritok kvi do hlavy...ucinok vdychnutia par je takmer okamzity a trva velmi krtako... uzivatel citi zavrat a ma dojem spomalenia casu (ktosi popisal tento ucinok ako "dostat tehlou do hlavy)...
niektori uzivaju nitrity kvoli sexualnemu poteseniu, uvadzaju predlzenie orgazmu a oddialenie ejakulacie...ale predovsetkym sa poppers pouziva v se riemysle medzi homosexualmi, pretoze s istotou mozem potvrdit ze uvolnuje zvierace (a tym aj analny zvierac, cim ulahcuje analny styk)
hej...popper je afrodyziakum...ale v poslednej dobe sa moc vyskytuje na techno akciach, drume a tak...z popperu nie su dojazdy cize v jednej stranke je to fajn...ale dost sa z toho sprostie a odumieraju mozgove bunky... tiez to ma aj svoje nevyhody ako ze je to navykova latka a podobne....ale inac moj vlastny nazor na popper je fajn neda sa to nazvat droga
poper???no su stoho dobré haluze.. skoda že to je len chvílkové. Podla mna na to ze mas s toho stav na 3minuty je to dost drahé... ale raz za cas sa to oplatí . no nenazval by som to drogou..
Tak poper je záhdna flaštička ....keď si ju dam s kamaratmi (ako mužske pohlavie) vyvoláva vo mne eufóriu) a keď som s mojou láskou v postielke tak ma to mení na hmmm na zviera ...nebudem klamať mam veľmi rad sex ...sex bez poperu je fakt dobrý...ale s poperom hmm to je nádhera na par sekund doslova zviera ...treba vyskúšať ..až keď zažiješ pochpíš
ak tolko chvalite ten poppers precitajte si tento clanok :encyklopedie.seznam.cz/heslo/372575-amylnitrit je to z encyklopedie a zistite ake svinstvo je to co vdychujete a ze mozete od toho aj kludne zomriet ak sa predavkujete, len tak dalej chlapci a dievcataa!!!
* poppers môže spôsobiť nedostatok kyslíka v tele alebo malé zamdlenie
* poppers môže spôsobiť aj bolesti hlavy
* nadmerná konzumácia môže viesť k chudokrvnosti
* poppers môže dráždiť pokožku a sliznice (alergie), preto sa vyvarujte kontaktu s pokožkou. Pri kontakte so sliznicou alebo očami okamžite kontaktujte lekára!
* Poppers je ľahko horľavý! Opatrne s cigaretami a zapaľovačmi atd.
* Poppers nikdy nepite – životu nebezpečné!
* Nespájať s VIAGROU – životu nebezpečné /prípadne s liekmi na podporu erekcie a liekmi zasahujúcimi do krvného obehu/
* Nepoužívať pri srdečnej aritmii, problémoch s krvným tlakom a pri chudokrvnosti.
* Pri predávkovaní a možných následných mdlobách uložiť sa do vodorovnej polohy a počkať niekoľko minút účinok sa postupne vytratí.
Hm chcem sa opytat: Je normalne aby ma kustik pobolievala hlava a moje srdce busilo o dusu, zacal som to brat len teras..... Je to v poriadku? plis poradte mi
poper je popici...kratky stav ale fajnovyy...ale zas nevim si ho predstavit take dve hodky sak by ma rozjebalo...mne islo roztrhnut srdce ked som si dal take tri tahy po sebe z toho
@01_nika_01 .. Dievca, pripadas mi ako jedna z tych, ktore sa snazia ist s dobou a este sa tym chvalia...tvoje vyroky : vcera som celu noc popperowalaaa..whuaa: a extaza,,no pametam.. v postate:..oliver popper sa nemoze porovnavaz s kolesom..to je njeoc uplne ine...celkom sranda to citat...sak sa hadam pre tvoje dobro spamätas...uz som takych ludi zazil dost a nedopadli dobre...tiez som mal popper, asi dva krat...pol minuty mas tocaky a potom ti ide jebnut v hlave..nevidim zmysel...koleso mi ponukalo velakrat vela ludi, zakazdym som mal na haku...radsej sa opijem/pripijem...ale ked si taka slabucka, ze nevydrzis akciu bez kolesa, si na tom v tvojich 17ich dost zle...nechcem ti davat kazanie, len moj nazor..
54- beeboy18 :
dal si tam len uryvok z popisu same negativa po precitani celeho popisu si treba urobit nazor
tiez som to uz mal asi 3krat rozbusi sa ti srdce,tlak v hlave taka mensia euforia ale inak nic extra ale na kazdeho to inak posobi aspon v pri porovnani so mnou a znamimi ale urcite to este vyskusam na sensation
a tiez ma laka vyskusat to pri sexe » poppers.proxia.sk/...
Waaa.....supaaaa mne uplne bylo stoho srdce a hlawa wa.......PeeCkaaa.....!!!no smolaaa ze to thaak kratko wskole som si to dalaa........skoro ma ucka nacapaůaa....ale dobra je to wecickaa.......ale fakt je to na KOKOD ze thaak kraaatky POCIT!
popper tak mal som ho asi tak 3 krat najskor v skole stuck_out_tongue:opper z ciny fakt haluz na wc potom na jednej oslave vtedy sme ho mali na objednavku z anglicka slabysi ako ten pred tym ale pecka aj tak lebo celu noc som ho daval stavy boli kratke ale po jedneom fakt dobrom snupe som skakal na dnb vazne asi tak 3 minuty v kuse som jacal a skakal
waaa je to super...sice je to dost drahe, ale je to ppc....srdce z toho bije ako sialene....ovela viac vnimate vsetky dotyky a svet je uplne iny, taky lahsi....a aspon na chvilku necitis vsetky bolesti v tele
tiez hovorim... to je paradny stav. ked ti ide teplo do hlavy.. tlaky.. a je ti uplne super davam v bare na diskoteke ked je moznost vzdy... aj na alkohol nieje problem... je po tom uplne super...
POZOR P0PPERS C. AKCIA !!.Je tu niekto kto ma zaujem o P0PPERS ??? Kvalitne a ucinne afrodiziakum a niečo s cim zazijes nenormalnu srandu. Teraz aj nove väcsie 15 ml EXTRA SILNE druhy
Na mna táto látka vobec neúčinkovala.... vdychval som to asi 4 krát do seba za sebou a nič... podla mna to nemá až také grády ako to tu ludia opisujú....
Dal som si prvý krát, nič mi nebolo, no po nejakom 4x som sa začal smiať jak drbnutý ináč okrem toho mi už nič nebolo, akurát ma neskutočne bolela hlava
Popper je super,mam sice už len prazdnu flaštičku,ale rad kupim novu Nadychnete a horučava do hlavy,uvolnenie,vrzušenie ak ste pri niekom,kto sa vam pači,tak proste nemate problem mu dat patrične to najavo ehm
Preboha decká nebláznite. Traba si iba veľmi jemno čuchnúť, aby vás nebolela hlava. Popper je dobrý sluha ale zlý pán
Niečo si o tom prečítajte... » www.isexshop.sk/poradna/popper...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
Ak si nemala na zmsli pivo ale daku drogu tak nie dakujem,tu som nemal...a haluze si viem spravit aj nacisto..mam sa rad.
ináč aj ja
V TN v pisne som mala prvý krát poper a na to som moc pila a potom som mala ,,stavy´´ že mi bolo brutálne zle takže zistila som že na poper sa nepije a pár krát som to od tedy mala ale dáko ma to nebere moc
A pamatas secko ?
Ja ked som to dala na dojazd som sa povracala.. blee
ten typek co predava ten poper predava 100% poper na taku pecku si postacis aj sama, ten sexshopovy 16% poper je len nato aby si sa uvolnila a lepsie spravila, 100% poprik ta pekne odpali... pochybujem ze v takom stave by si vobec vedela co je to sex
no tie orgazmy co podavam v posteli mi stacia aj bez popperu ja popper neberem ako sexualnu pomocku ale ked tak ako fetik naposledy som mal mozno koncom oktobra takze moc to neriesim... Az teraz nedavno nejaky chalanisko z TN na pokeci na plochu napisal ci dakto nekupi a byva pomerne blizko takze asi po flasticku skocim
niektori uzivaju nitrity kvoli sexualnemu poteseniu, uvadzaju predlzenie orgazmu a oddialenie ejakulacie...ale predovsetkym sa poppers pouziva v se riemysle medzi homosexualmi, pretoze s istotou mozem potvrdit ze uvolnuje zvierace (a tym aj analny zvierac, cim ulahcuje analny styk)
ludia co sa vtom vyznaju....ktory je najlepsi???
* poppers môže spôsobiť aj bolesti hlavy
* nadmerná konzumácia môže viesť k chudokrvnosti
* poppers môže dráždiť pokožku a sliznice (alergie), preto sa vyvarujte kontaktu s pokožkou. Pri kontakte so sliznicou alebo očami okamžite kontaktujte lekára!
* Poppers je ľahko horľavý! Opatrne s cigaretami a zapaľovačmi atd.
* Poppers nikdy nepite – životu nebezpečné!
* Nespájať s VIAGROU – životu nebezpečné /prípadne s liekmi na podporu erekcie a liekmi zasahujúcimi do krvného obehu/
* Nepoužívať pri srdečnej aritmii, problémoch s krvným tlakom a pri chudokrvnosti.
* Pri predávkovaní a možných následných mdlobách uložiť sa do vodorovnej polohy a počkať niekoľko minút účinok sa postupne vytratí.
dal si tam len uryvok z popisu same negativa po precitani celeho popisu si treba urobit nazor
tiez som to uz mal asi 3krat rozbusi sa ti srdce,tlak v hlave taka mensia euforia ale inak nic extra ale na kazdeho to inak posobi aspon v pri porovnani so mnou a znamimi ale urcite to este vyskusam na sensation
a tiez ma laka vyskusat to pri sexe
» poppers.proxia.sk/...
fuj..
neviem co by som k tomu povedala akoze
kontakt: mrpopper52@azet.sk
» www.cool-mania.eu/poppers/...
» www.lussy.sk/eroticke-pomock...
» www.lussy.sk
Niečo si o tom prečítajte... » www.isexshop.sk/poradna/popper...
a kúpiť si popper môžete tu: » www.isexshop.sk/popper...