na zamyslenie.. no neviem......... na birdz nechodim, pametam casy ked pre mna existovali len ludia z netu....... bola som zavisla, uz som z toho vonku........... lenze mam malo ludi pre ktorych mam zit, a preto chodim na net.....a sama von? nuda........ s kamoskami? no nwm........
@hluzar vazne zdielam tento nazor ale ide o to, ze som necakala ze zrazu sa to tu zacne riesit ako smrtelne dolezita vec, kvoli jednej nezmyselnej diskusii... ja som tu diskusiu zalozila z nudy a zo srandy lebo som vazne nevedela, ze niektory z toho urobia takuto dramu
Je to o tom, že mnohí nemajú skoro žiadny reálny život, svoj život žijú na internete a preto ti všetko považujú za veľmi dôležité, pritom tu o nič nejde.
Napríklad len tie statusy, kto bude mať čo z toho, že je megahviezda alebo zázrak birdzu? Nikomu to v živote nejak nepomôže, ale mnoho ľudí to má za svoj najvyšší cieľ, pritom v reálnom živote nemajú žiaden cieľ.
@iluzia ved OK ja som si tu tvoju napriklad ani nevsimol Ale ak si zalozila taku , tak si pridala len zanedbatelne stebielko , ku streche hierarchie, ktora sa tu posledne mesiace buduje..... je to chore
Tie ankety su zo srandy, ja ich neberem vazne a ani ostatni by ich nemali brat vazne.... Ako prva moznost v tej ankete (kto je podla vas najpopularnejsi user) bol Tomas... tak je jasne ze Tomas, ktory Birdz zalozil a je jeho hlavny admin bude najpopularnejsi... Tym padom ani nemalo zmysel dat tam niekoho ineho. Druha vec je ked sa neikto nasere len pre to ze mu tu niekto vynada, to je podla mna celkom normalne, lebo si nepises len s pocitacom ale na druhej strane sedi nejaky debil, ktory ti pise nieco co by ti zivote nebol schopny povedat na ulici...
@picasso myslim, ze toto si povedal uplne presne... Je to zo srandy a nemalo by sa to brat smrtelne vazne! @hluzar no vidim, ze fakt je to tak ze nejako sa z toho urobila taka show a to som myslela ze budem mat 15,16 reakcii ale vidim, ze to niektori zobrali az prilis vazne...co mi je dost luto
čiže tým si vlastne povedal, že môžeš hocikoho zhodiť alebo uraziť, kým je to na internete, pretože je to jeho chyba, ak si to berie? trochu alibizmus a hľadanie spôsobu, ako si na ľuďoch čosi ventilovať alebo dokazovať a ešte sa tváriť nevinne. (a ako je v @17 , ešte by ti to možno ten človek v skutočnosti ani nepovedal, len má zlú náladu a ide sa odventilovať na ľudkoch, ktorých nevidí) toľko k tým urážkam cez internet. ale asi to malo byť skôr o tej popularite a to niektorí fakt zbytočne prežívajú.... ale zas taký herec alebo spisovateľ je tiež populárny bez toho, aby ho ľudia skutočne poznali, popularita nezahŕňa poznanie autora obsahu ako osoby, myslím si. tak prečo sa z toho trochu netešiť, kým sa to nepreháňa?
@anzu nie nic take som tym nepovedal, ale ked sa tu niekto hada 100 prispevkov s niekym a cela diskusia je len o dvoch /3ch nickoch, ako sa spolu hadaju, uz je evidentne, ze nejde len o prostu vymenu nazorov, ale ze uz su tam aj realne nervy.
Mne tu nikto nervy nesposobil. Ak sa nemam naladu hadat napisem nieco ako chod spat, kup si dudel, alebo nieco od veci, ale neodpisem vobec ak nemam naladu. Ano viaceri tu urazaju inych ludi, lebo si ventiluju vlastny komplex.
@hluzar to som sa snažila vysvetľovať ľuďom vo fórach (keď som ešte vehementne diskutovala), ktorí sa stále pre niečo urazili...
síce mi to chvíľu trvalo, ale prišla som na to, že to nemá význam takže teraz so seba robím blbú, nad všetkým sa smejem a celkom mi to ide, nie? hyeaaah budem populááárna!!!
@demonicbass sak ja tiez nechapem o co ide napriklad takemu @tikalok Asi potrebuje virtualneho fackovacieho panaka, lebo je to pre neho cely svet Mne to nevadi Nech sa vyburcuje ak ma tu silnu potrebu
boze moj...vzdy sa najde niekto komu nieco vadi...to by tu nikto nezalozil ziadnu diskusiu lebo podla niekoho to nie je dost inteligentne, niekomu zas vadi ze je tu ta ista otazka 40x a dalsi si zasa mysli ze je uplne zbytocna...
myslim ze kazdy normalny clovek chape ze nejde o zivot ale proste stane sa ako aj v realnom zivote ze ta niekto naserie a tiez cloveka potesi ked tu ma vela kamaratov a je oblubeny...
niektorym sa nepacia statusy, vysvecka a pod...zoberte si ale kolko casu tu stravia ludia ktori maju tu jednotku od hora az po spodok alebo su megahviezdami...nechcem ich nejak zhadzovat ale osobne budem radsej kvietok s nedostatocnymi ako by som mala byt hviezda birdzu zanedbavajuca priatelov rodinu a seba koli takemuto "cielu"
Mňa na tomto fóre ešte nikto neurazil, ale na iných to bola občas hádka na život a na smrť, čomu sa ale nemožno čudovať, keďže išlo o veľmi vážnu a citlivú tému. Keď človek povie, čo si myslí obyčajne nič iné ako vynadanie nemôže čakať, lebo ja napríklad píšem koment iba keď s niekým nesúhlasím, keď súhlasím, netreba ho písať. Obyčajne sa neurazím, lebo škaredú reakciu čakám, ale keď niekto napíše náhodou takú, akú nečakám, tak to vie človeka zraniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
si ma sklamal..táto diskusia...si si to u mňa posral
Ale ved ked to niekoho bavi, netreba si zas vsimat tie diskusie, tak to robim ja a mam pokoj
.....filip
Je to o tom, že mnohí nemajú skoro žiadny reálny život, svoj život žijú na internete a preto ti všetko považujú za veľmi dôležité, pritom tu o nič nejde.
Napríklad len tie statusy, kto bude mať čo z toho, že je megahviezda alebo zázrak birdzu? Nikomu to v živote nejak nepomôže, ale mnoho ľudí to má za svoj najvyšší cieľ, pritom v reálnom živote nemajú žiaden cieľ.
Ziadnu anketu ci diskusiu (a mam aj vazne diskusie staci si pozriet moj log) som nezalozil s cielom zviditelnit sa, ale pobavit.
Ale väčšine ľudí to tak vyhovuje, že tu sú, takže ked už sú, nedajú sa len-tak zrušiť, väčšina ľudí by bola proti.
Mne tu nikto nervy nesposobil. Ak sa nemam naladu hadat napisem nieco ako chod spat, kup si dudel, alebo nieco od veci, ale neodpisem vobec ak nemam naladu. Ano viaceri tu urazaju inych ludi, lebo si ventiluju vlastny komplex.
V tom mas pravdu.
Ale slubil som mu, ze ich neprezradim
síce mi to chvíľu trvalo, ale prišla som na to, že to nemá význam takže teraz so seba robím blbú, nad všetkým sa smejem a celkom mi to ide, nie? hyeaaah budem populááárna!!!
myslim ze kazdy normalny clovek chape ze nejde o zivot ale proste stane sa ako aj v realnom zivote ze ta niekto naserie a tiez cloveka potesi ked tu ma vela kamaratov a je oblubeny...
niektorym sa nepacia statusy, vysvecka a pod...zoberte si ale kolko casu tu stravia ludia ktori maju tu jednotku od hora az po spodok alebo su megahviezdami...nechcem ich nejak zhadzovat ale osobne budem radsej kvietok s nedostatocnymi ako by som mala byt hviezda birdzu zanedbavajuca priatelov rodinu a seba koli takemuto "cielu"
(a ozaj, Ty si ju prečo založil, aby si bol populárny, nie? )
Ak ma niekto pochvali jasne ze ma to potesi , ale nezakladam si na tom. Podstatne je, ze vela ludi si tu na tom az choro zaklada.....