caute pllls poradte mi strasne sa mi paci jedno dievca sice som uz snu chodil ale spraval som sa ako blbec a nepokusal som sa hu chytit za ruku ani nič ine všetko som nechaval na nu a ona zas všetko nechavala na mna sice mi davala naznaky ale ja som ich
Hmmm... no možno by si mal aj šancu, všetko záleží na tvojom správaní a jej rozhodnutí aj keď... "Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš". Pokúšaj sa a ak nie, tak nie je predsa len jediné dievča v tvojom okolí hádam
vies co by si mal urobit??:vystihni nejaku chvilu ,dones jej kvety,naozej pekne ju popros o odpustenie,povedz jej akyx si bol hlupak...nevedel aky mal poklad,az ked ho stratil..a poprosil ju ci by ste to neskusili este raz,ze uz sa zmenis...a mysli to naozaj uprimne!!ak nezaberie nic si s toho nerob,to sa stava,...
Nechcem byť za zlú,ale ani podľa mňa to už nemá význam.Na to aby ti dala už tretiu šancu by musela byť do teba hotový blázon,a potom ako si sa správal to od nej nečakaj...
som si isty že by to už bolo take ake to ma byt tip top lebo som sa zo svojich chyb poučil, ake mne sa žiadne ine nepačia ved na to dievča musim stale myslet a nemožem prestat s tym skušal som sa dat do kopy z inu babu ale nedalo sa to lebo musim stale myslet na tu čo si mi páči ale neviem ako sa dat snu do kopy lebo ona mi ani nenapiše,neprehovori na mna ked sa jej niečo opytam tak mi odpovie ale úplne nahnevano
stexie : ja viem že už u nej nebudem mat šancu ale predsa len ak ma lubila tak mam stale nejake to 1% šance ale neviem ako sa mam spravat pri nej a tak ... aby som nerobil somariny lebo niekedy sa spravam ako debil a ani si to neuvedomujem
kokosovyorech : podla toho ako sa ku mne sprava tak maš zrejme pravdu ale šak ona sa jedneho dna zbada a pochopi ako som sa musel citit ked som hu lubil a ona ma posielala preč ved aj ona sa raz silno zalubi a ked hu ten chalan nebude chcet tak sa uvidi aky to je pocit
nella97 : nie druhu ale tretiu a kebyže hu mam tak by som sa snažil že by ma lubila tak ako kedisy ale je v tom len ten jeden problem že ma už zrejme nelubi
@kurvakurvina pises ako dement ,vyjadrujes sa ako dement este aj na tej fake fotke vyzeras ako debil ... daj si ban ...ja nechapem takych ludi ako si ty...
@frantisek458 v prvom rade si uvedom že ťa nechce, až priam podľa jej reakcií jej asi prekáža keď doliezaš a snažíš sa ju získať späť.. to podľa mňa je dostatočný dôvod, ak máš nejakú hrdosť čo by si mal mať, povedať si, že proste bohužiaľ, ale tudy cesta nevede.. alebo sa jej opýtaj na rovinu či ešte niekedy budeš mať šancu a ak ti povie nie, myslím že sa budeš cítiť tak zle, že proste si povieš že to nemá zmysel a nebudeš sa ponižovať a obrátiš sa iným smerom.. a pri každej myšlienke na ňu si povedz že veď ona si myslí o tebe že si debil (čokoľvek iné, nepekné) tak prečo by si na ňu mal myslieť..
je to hnusné, mrzí ma to, ale to jediné sa mi osvedčilo a to jediné si myslím že pomôže..
@frantisek458 nepytaj sa jej či chce s tebou chodiť, zrejme si mysli, že budeš i tak frigidny ako predtym, proste ju schmatni, strč jej jazyk do ust a uvidiš že hned si to rozmysli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Nájdeš si inú.
ak ta ma este rada,mohlo by to vyjst
Súhlas
je to hnusné, mrzí ma to, ale to jediné sa mi osvedčilo a to jediné si myslím že pomôže..
A nemylsim si, že keby za mnou prišiel ten dotyčny že či chcem znova tak že by som sa do toho dala..
proste nesmieš byť taky...
niektore baby čakaju na to, kym chalan niečo spravi... niektore...
a človek sa nemeni len tak zo dna na den...
takže podla mna aj ked ta lubila už to vyznam nema...
Bude lepšejšie