Ahojte potrebujem poradiť nejaký najlacnejší taxi v BA..z hlavnej stanice do Mlynskej doliny.Poprosím niekoho kto vtom má prehľad.Mne odporučil známy hellotaxi,ale chcem počuť aj iný názor.Ďakujem
@fuz neplati to tak. je to len po centre ruzinove petrzke novom meste atd. odlahle casti BA su dalsia taxa navyse. plus ak idu viaceri plati sa 5€ po prve vysadenie a za kazdu dalsiu vysadenu osobu 3€. to je ojeb taxi sluzba. este dobre ze mam znamych medzi taxikarmi a upozornili ma na to. navyse nepoznaju vobec BA. jeden zakaznik chcel ist z kamenneho na februarku (nazov postarom ale kazdy v BA vie ktora to je) a ten kar si hodil do GPS naslo mu najblizsiu v partizanskom tak si to zacal razit na novy most a potom sa ho zakaznik pytal kam ide, a on ze najblizsiu mu naslo v partizanskom. tak zakaznik vystupil a zavolal si iny taxi (mojho znameho). ked mi toto hovoril nechapal som.
@hugoboss04 neplati to po celej BA. plus citaj vyssie tento prispevok.
@djdaniels A ak ťa môžem poprosiť napíšeš mi kontakt na tvojho známeho?lebo už skutočne neviem koho mám zavolať aký taxi na tú hlavnú stanicu smer Mlynská dolina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
hello taxi » www.hellotaxi.sk/... 0216321
najlepsie ked zides kusok dole na predstanicne namestie a zavolas si ho tam
MHD c 93 na zochovu a odtial 39/31
+ 421 2 5950 5950
+ 421 2 5950 5555
@hugoboss04 neplati to po celej BA. plus citaj vyssie tento prispevok.