noo hej musíš už vedieť čo má rád, čo sa mu páči atď. však je to tvoj chalan a asi aj podľa toho koľko má rokov ja som minulý rok kúpila priateľovi taký darček, že som dala urobiť našu spoločnú fotku na vankúš, nebolo to ale na Valentína tak nvm ...
inac do pice s tebou, predstav si ze aj minuly rok bol valentin a aj rok pred nim a aj dalsi rok pred nim
a dalej si predstav ze nie si zdaleka priekopnicka v tomto kokotizme a takychto tem je kazdy rok zalozenych aspon 30
tak napis do toho vyhladavania for slovo Valentin alebo aj Darcek a pre mna za mna aj Som pica co mam robit a ono ti to vyhodi tolko for ze to budes citat do vianoc
daj mu neviem čo..nemala by si to ty vedieť? čo mu urobí radosť? ale tak v štrnástich rokoch ho poteší všetko s čím sa bude môcť chlubiť pred kamarátmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
však my sme ho v živote nevideli dievča tak čo od nás čakáš?
podväzky a bičík
a dalej si predstav ze nie si zdaleka priekopnicka v tomto kokotizme a takychto tem je kazdy rok zalozenych aspon 30
tak napis do toho vyhladavania for slovo Valentin alebo aj Darcek a pre mna za mna aj Som pica co mam robit a ono ti to vyhodi tolko for ze to budes citat do vianoc
V špecializovanom obchode na čokoládové cukrovinky mu kúp dáke pralinky.. Alebo Vám kúp lístky do kina- keď, tak si pohni aby už neboli vypredané
tešíme sa na tvoju temu "som tehotná" o mesiac