Takže chcela som sa opýtať ohladom zvierat neviete aké malé zviera sa hodí do rodinného domu do vnútra máme už mačku a psa lenže tý sú vonku a mačka je taká dedinská pohybuje sa po celej dedine ale nejaké malé celkom prítulné zviera/hlodavca/plaza ?
Hej hej akurát že moja mačka je 100% zaočkovaná kastrovaná odčervená začipovaná má tu všetko u nás domček jesť piť a púštame ju aj dnu čiže neviem čo tu pletieš. Lenže ako každá mačka sa premáva kade tade po dedine. Takže trošku sa ukludni
A ty čo sa vôbec staráš? Keby jej bolo zle už by dávno ušla. Prečo by som ju mala držať na dvore? Doma sa zdržiava ale nie stále občas niekam ide mimo dvora a v dome má velké škrabadlo pelech a ostatné veci čo sú potrebné a aj vonku. Žijeme pri potoku pri malom lese a skoro žiadne autá tam nechodia
najmenej práce bude asi s nejakým hlodavcom, ale úprimne nepoznám žiadne prítulné zviera okrem psa a v interiéri pekne vyniknú aj rybičky ak sa vieš o to akvarko starať
Tak poradím ti nekupuj si škrečka lebo to je vo väčšine prípadov malá myška ktorá sa snaží prehrýzť z.kazdej klietky až do zemského jadra ten môj mi už 3x utiekol už som mu tam musela dať plechy a nečudovala by som sa keby prekusal aj to
Ale mala som morča aj zakrsleho zajaca a to boli rodinný mazlíčci to morča zo začiatku ostychave ale potom pohoda a mala som ich dokonca v jednej klietke a v pohodičke od začiatku boli .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
takéto zvieratká patria do svojho prirodzeného prostredia, nepotrebujú k životu človeka, ani človek ich : )
Ale mala som morča aj zakrsleho zajaca a to boli rodinný mazlíčci to morča zo začiatku ostychave ale potom pohoda a mala som ich dokonca v jednej klietke a v pohodičke od začiatku boli .
MuDr Samselyova ti v zeleznicnej nemocnici pomoze, navstiv ju prosim