no dobre dlhsie ma trapi myslienka jednej filozoficko fyzikalnej hypotezy a neviem ci je pravdiva ,myslim ze vyriesenie i presne odvovodnenie ma zbavi psychyckej tarchy mojho problemu alebo ak ma donutis nechcet vediet odpoved na tuto otazku avsak myslim ze je to prakticky nemozne
moj problem teda je:
ak akakolvek forma klasickej hmoty alebo pola ktora nemoze vytvorit singularitu v plochom priestorocase interaguje relativistickou gravitaciou pocitanu podla klasickych Einsteinovych rovnic tak sa teda pytam ci moze vytvorit nahu singulitu (geodetiku I+ neuplnu smerom do minulosti)
to neva, len tam je trochu zrada.. ze pri vela otazkach na tomto fore ma to laka napisat nieco vtipne a ti ludia sa potom hnevaju.. takze dodatocne.. prepacte ked som sa neovladol.. ale inak sa snazim pisat k veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
moj problem teda je:
ak akakolvek forma klasickej hmoty alebo pola ktora nemoze vytvorit singularitu v plochom priestorocase interaguje relativistickou gravitaciou pocitanu podla klasickych Einsteinovych rovnic tak sa teda pytam ci moze vytvorit nahu singulitu (geodetiku I+ neuplnu smerom do minulosti)
za pomoc vopred dakujem
Sa vzdelávaj chlapec móooj sa vzdelávaj, uč sa
potom mozme zobrat aj hypo... - ten bude mat vlastnu poradnu ohladom fyziky a matematiky
ale to by bola sranda zalozit nejaky taky tym
vies papieovacky.....
nidko sem nechdi