Prosím Vás, máte niekto skúsenosti s dovolenkou v Chorvátsku (Makarska riviéra) v septembri (na začiatku septembra)? Nie je tam vtedy už studená voda, alebo chladno, ak nerátame to, že môže pršať...?
Ked sme boli raz na konci augusta v Chorvatsku my (ale nie na Makarskej, na Brači sme boli ..), more bolo bohovske. Po lete este stale dost zohriate. Urcite lepsie ist na konci sezony, ako na jej zaciatku, ked uz hladas nieco lacnejsie. Ale ak nebude vela prsat, myslim, ze by to malo byt v poho.
myslím, že väčšinou býva vtedy voda ešte teplá, ale občas sa samozrejme stane, že tomu predchádza studenšie obdobie so zrážkami, potom to vie byť pekne studené
My chodíme na dovolenky do Chorvátska až koncom augusta - začiatkom septembra, a ešte ani raz sa nám nestalo, že by tam bolo chladno al. žeby bola voda studená. Zatiaľ nám vždy vyšlo pekné počasie a taktiež aj more, voda býva teplá. A v takom období tam zvykne bývať už menej ľudí, takže aj to je výhoda.
Na Makarskú Riviéru by ma nikto nedostal znova ani omylom. Je to najhoršia pláž na akej som bola a je jedno aké je ročné obdobie. Keď si môžeš vybrať tak si vyber niečo iné. V Chorvátsku je krásne na Brele, Baška Voda alebo určite nejaký menší ostrovček napríklad Brač, Postira, Supertar ( neviem, či je to správne napísané) ale Makarská ma veľmi sklamala.
@erika178 slecna, keby si mala aspon trochu sajnu, tak by si vedela, ze Baska Voda, o ktorej pises, sa nachadza na makarskej riviere. praveze plaz je zaujimava, lebo tam je relativne jemny strk, a v chorvatsku najdes väcsinou betonove platne, alebo velke skaly, a tam je ta plaz celkom fajn, hlavne tam su casto hned tie borovice, kde je aj trochu chladok
Urcite ti odporucujem makarsku rivieru zaciatkom septembra A kam presne ides? Ja som byval v Tucepoch, ale bol som aj v meste Makarska, aj v Baske Vode Oplati sa aj jednodnovy vylet do Dubrovnika
@jaro1991 Asi viem o čom hovorím, kedže som tam bola. O Baška Vode som hovorila ako o konkrétnej pláži kde to je úplne odlišné od pláže v centre Makarskej. Bola som tam koncom augusta/začiatkom septembra a aj napriek tomu, že bolo v podstate mimo sezony bolo to tam veľmi preplnené, na pláži sme hodinu hľadali miesto na zloženie. A aby som povedala aj niečo pozitívne voda nebola studená, ale práveže taká akurát aj v septembri.
@erika178 no ja som ta len opravil, ze makarska riviera nie je plaz v meste makarska, ale pobrezie asi 30 km severne a 20km juzne od mesta makarska (ktore je "hlavne mesto" makarskej riviery).
A je to oblubena destinacia (hlavne mesto makarska) tak tam je jasne, ze este koncom augusta bude ta hlavna plaz v meste dost plna...
@jaro1991@erika178 Idem na severný začiatok Makarskej riviéry. Erika, už som tam bola a bolo tam úžasne - príjemný hotel, výborná strava a pláže krásne a čisté - hlavne keď sa vydáš nie na juh po riviére, ale na sever smerom od riviéry.
S Chorvátskom mám skúsenosť veľmi dobrú. Minulý rok v júli sme tam strávili 2 týždne. Bolo to veľmi super
More je úplne fajn. Je pokojné a čisté. Páčilo sa mi aj potápanie, ktoré je veľmi zaujímavé. Jedlo je super. Odporúčam vyskúšať ich miestna Čevapčiči, pljeskavice a ražniči. Ubytovanie sa dá zohnať lacno. Táto krajina ani neni tak draha.
Sestra nám kúpila pobyt u jednej firmy, ktorá je vraj veľmi ochotná. Veľmi som sa zľakla, keď som to počula. Ale dôverovala som ju. Keď som sa pýtala čo je to za firmu, povedala mi že na ich stránky zadáte požiadavku a oni vám poradia a dohodnú ho. A nestojí to vraj nič. Dovolenka bola veľmi super as tou spoločnosťou by som išla zase.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Urcite ti odporucujem makarsku rivieru zaciatkom septembra A kam presne ides? Ja som byval v Tucepoch, ale bol som aj v meste Makarska, aj v Baske Vode Oplati sa aj jednodnovy vylet do Dubrovnika
A je to oblubena destinacia (hlavne mesto makarska) tak tam je jasne, ze este koncom augusta bude ta hlavna plaz v meste dost plna...
@antifunebracka neviem, či by priateľ súhlasil
S Chorvátskom mám skúsenosť veľmi dobrú. Minulý rok v júli sme tam strávili 2 týždne. Bolo to veľmi super
More je úplne fajn. Je pokojné a čisté. Páčilo sa mi aj potápanie, ktoré je veľmi zaujímavé. Jedlo je super. Odporúčam vyskúšať ich miestna Čevapčiči, pljeskavice a ražniči. Ubytovanie sa dá zohnať lacno. Táto krajina ani neni tak draha.
Sestra nám kúpila pobyt u jednej firmy, ktorá je vraj veľmi ochotná. Veľmi som sa zľakla, keď som to počula. Ale dôverovala som ju. Keď som sa pýtala čo je to za firmu, povedala mi že na ich stránky zadáte požiadavku a oni vám poradia a dohodnú ho. A nestojí to vraj nič. Dovolenka bola veľmi super as tou spoločnosťou by som išla zase.
Peknú dovolenku
» www.aaadopyt.sk/dopyty/2-cestov...