Ahojte, v poslednom čase už neviem čo mám robiť. Stále ten istý stereotyp. Ráno sa zobudím a hneď si idem zobrať mobil, pozrem si čo je nové vo svete, pozrem na fb a šak poznáte to. Potom sa idem naraňajkovať asi tak o 10:00 a následne idem zase k mobi
momentálne nepracujem, lebo sa "učím" na skúšky. Len problém je v tom, že sa nedokážem sústrediť. Keď si čítam nejaké učivo, tak vtedy pocitujem veľkú únavu očí a preto sa nedokážem sústrediť.A keď sa doučím znova idem ku compu alebo k mobilu... nedokážem si nájsť inú robotu.
@thebad
istým spôsobom aj hej. Lenže ja nie som zase nejaký gambler, skôr si pozerám na nete novnky vo svete a tak. Budem rád, ak sa podelíš so mnou o tvoje riešenie daného problému
až si ale nevieš vsunúť do programu nič čo by si chcel robiť, tak je to len a len tvoja chyba ... chápem že napríklad by si chcel chodiť von do prírody ale nemáš s kým...alebo že by si rád chodil po baroch ale nie je ským ...tak si tú situáciu vytvor ... (nech je prekážka a problém akýkolvek) ... nemusíš stale dookola robiť to isté...rob čo chceš robiť :ehm:
@mygate aby ten chlapec vsunul do svojho denného programu činnosti ktoré budú odlišné od počítača a mobilu a aby ich vykonával, s tým, že zhodnotí čo chce sám robiť ...to mu predsa nemože nikto diktovať čo ho má baviť ... a až náhodou sám na to nevie chudák prísť tak musí byť odkázaný len na tú ,,nudu,, čo prežíva že je to jeho voľba
To su tie dnesne zavislosti.... nemozes to nezapnut, i ked vies, ze je to blbost.
Na skusky som sa chodila ucit k babke, kde nebola ziadna wifi v dosahu
a potom prisiel mobilny internet...
Kazdopadne ja by som na tvojom mieste isla aspon na tyzden dakam do hor na chatu, sama a pokoj a knihy. Vlastne ja by som sla aj na mojom mieste, ale... nemam cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
mne ked sa pokazil ntb, tak som bola zrazu taka aktivna a den bol zrazu taky dlhy
momentálne nepracujem, lebo sa "učím" na skúšky. Len problém je v tom, že sa nedokážem sústrediť. Keď si čítam nejaké učivo, tak vtedy pocitujem veľkú únavu očí a preto sa nedokážem sústrediť.A keď sa doučím znova idem ku compu alebo k mobilu... nedokážem si nájsť inú robotu.
No asi to budem musieť urobiť tak ako si napísala... musím si proste od toho odvyknúť
istým spôsobom aj hej. Lenže ja nie som zase nejaký gambler, skôr si pozerám na nete novnky vo svete a tak. Budem rád, ak sa podelíš so mnou o tvoje riešenie daného problému
Na skusky som sa chodila ucit k babke, kde nebola ziadna wifi v dosahu
a potom prisiel mobilny internet...
Kazdopadne ja by som na tvojom mieste isla aspon na tyzden dakam do hor na chatu, sama a pokoj a knihy. Vlastne ja by som sla aj na mojom mieste, ale... nemam cas
Ved sa neurazaj to bol vtip -.- (ja to tak niekedy robim, potom napisem koment, a potom zistim, ze je uplne mimo otazky vlastne )
chod vonku pokukat po meste nadychat sa vzduchu a tak
A kedy sa chystáš ísť?
Zajtra na večer by si mal čas?
Čo by som mohol vyrábať? nič mi nenapadá
no keď ti mam pravdu povedať, tak rád by som chodil do práce...