Sirotinec od Bayonu, Faunov labyrint , Diablova chrbtica (Princ bez kráľovstva) od Tora... potom záleží od toho, čo nazývaš hororom, ale ak nejaký film s normálnou myšlienkou, a štipkou mysterióznosti, v ktorom nejde iba o to, že tam pretečú hektolitre krvi, tak odporúčam toto (aj keď Faunov labyrint je dosť krvavý)
@n0win0u ja momentálne, ak už čítam, tak sú to gramatiky, a inak mám nesmierne dlhý zoznam toho, čo chcem prečítať, L. tam figuruje už dosť dlho, ale vždy naňho akosi zabudnem :/
@n0win0u tortured inac riadne fajne skoncil som to teraz dopozeral
Noo a Inside si odporucam pzret sceskym velmi kvalitnymdabingom
Potom Deadly Silence od Wana (Saw),I spit on your grave .... taky fajny torture revenge horror a Martyrs a s tych autorov aj Clive Barker je velky pán!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
uhm potom Tortured abo ja neviem mne sa chce spat, @barky hybaj sem
Ale aj King
inak kocka 0 a kocka 1 su celkom fajn
(a inak mi to pripomenulo, že som sa ešte stále k Lovecraftovi nedostala )
@sugy1 no mohla, ale to neviem ci by mna bavilo citat v slovencine, pricom velka cast toho nebude ani prelozena, a ak hej, tak urcite otrasne
Noo a Inside si odporucam pzret sceskym velmi kvalitnymdabingom
Potom Deadly Silence od Wana (Saw),I spit on your grave .... taky fajny torture revenge horror a Martyrs a s tych autorov aj Clive Barker je velky pán!!!
možno tak "3:15 zomrieš"...
Ako nejak moc silno hororové to neni ale je to pééckový film