Ahojte, sestra bude robit vodicak a chcela by si to vyskusat doma. Nepoznate nejaku realisticku hru v podobe autoskoly? (Viem neni to ako realne) ale nejake zaklady sa nauci. Hra musi byt kompatibilna s volantom logitech g27.. Snad o niecom viete.
citycardriving.com - Snáď toto je najvernejšia hra prihliadajúca na pravidlá cestnej premávky (ale pozor, nie všetky sa úplne zhodujú s tými našimi...).
Ale neviem, väčší význam má podľa mňa poprosiť nejakého známeho, sedieť na mieste spolujazdca a sledovať reálnu premávku + vysvetľovať kde a čo sa ako robí, kde dať prednosť a tak...
Vedel by mi niekto poradiť idem ku doktorke na vyšetrenie k autoškole a mám okuliare, budem musieť ísť aj ku očnej alebo len ona mi spraví vyšetrenie? (u očnej som nebol už asi 2-3 roky, neviem ani presne, že koľkatky mám okuliare)
Ja som mal niečo na princíp trenažéra v autoškole v pc... a bolo to verné aj keď grafika nebola bohvie čo ale dali sa tam aj rozdielné situácie trénovať a tak... Netuším jak sa to volalo ale tak hľadaj pod driving simulator game v googli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale neviem, väčší význam má podľa mňa poprosiť nejakého známeho, sedieť na mieste spolujazdca a sledovať reálnu premávku + vysvetľovať kde a čo sa ako robí, kde dať prednosť a tak...
rfactor? môžeš si tam nahodiť módy áut . je ich do bludu
obe hry vhodné k volantu pochopičiteľne