Cavte, pred pra dnami som narazil na velmi zaujimavu vec ktora sa vola Uniden USC230 je to skener pre odpocuvanie leteckych a aj inych pasiem ..... ale hladal som na internete a nikde som nenasiel kde sa da kupit ak viete tak prosim poradte. Dakujem
takych skenerov je vela.. Skus sa najprv naucit nieco v tematike radioamaterstva, ako to cele funguje, vysielanie, prenos, prijem, modulacie, prenos vln, typy vln atd atd, lebo si to kupis, nebudes to vediet ovladat a sklamany to vyhodis (predas).. Nehovoriac o tom, ze v radioamaterstve platia prisne zakony pouzivania takychto pristrojov, telekomunikacne tajomstvo a pod..
@aversio ano to mi je jasne ale ja sa celkovo letectvu venujem uz hodne dlho a mam kamosa co je pilot cize s tymto problem nebude popripade ak by si mi vedel poradit nejaky lepsi skener kludne napis
ja sa o toto zacinam zaujimat tiez len v poslednom case.. Mal som jeden dobry web ulozeny, ale spadol mi cely system, musel som sformatovat komplet pc a nanovo nainstalovat win, cize link ti hned nedam.. Ale napis mi spravu, ja to pohladam a poslem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty