Poradte mi aby nam to naspäť klapalo ako predtým!!!
Pomožte mi vsšetci!prosim!!!Z priatelkou nam to doteraz klapalo ako po masle!!sme spolu uz pomaly rok!!!!Wsetko bolo ok!!az kym neprsili nase hadky a jeden druhemu vsetko vyčíta!!nechcem ju stratit lebo ju strasne milujem a nechcem ziť ani bez nej pro
ani nie rok....pockaj ked vam bude tahat na 5 rokov...
ja to vidim takto: prva kriza po 3-mesiacoch, ale to taka mala...potom po polroku, potom po 2-och rokoch...po 3-och je to take, ze uz viete aky ma ten druhy muchy, ruzove okuliare su davno prec...
skuste si najst nejaky spolocny konicek hobby....aby ste sa zabavili obidvaja a skus nemysliet len na seba....a vidiet vo vsetkom len seba... ...skus vidiet aj co chce robit ona...skus sa jej opytat...mozno by jej prestalo vsetko vadit...a skuste sa obaja porozpravat o hadkach atd...ale ja nesom manzelska poradna
hmm... vieš čoo... ja som s chalanom tiež mala pred pár mesiacmi také obdobie, že sme sa len hádali, odpisovali sme sa, za všetko sme sa naťahovali... ale to prejde po čase, každý si to svoje obdobie zažije po takom čase Nemusíte si všetko prediskutovať, pretože to aj tak nepomôže... možno na krátky čas, ale ptm to bude zasa také isté... viem, čo hovorím už sa poznáte a prešli ste do štádia, kedy ste schopní si povedať, čo vám vadí... proste jej povedz, aby ste sa uvedomili, že sa máte radi a nestojí vám to za to... a naučte sa prijímať kritiku a nebrať všetko vážne... ak sa aj pochytíte, ptm na to zabudnite, len si zbytočne znepríjemňujete život...
tia999 ma pravdu rozpravaj sa viac zo sovojou laskou nesnaz sa jej veci tajit ak jej nebudes rozpravat co ta trapi a tak,,,bude si mysliet ze jej neveris alebo ze je pozadu
@13 vzdy do toho stadia dospejes, otazne je iba ako to bude zle, nik nie je dokonaly, preto skor ci neskor prides na to (a tvoja partnerka tiez), ze obaja mate chyby... Potom sa uvidi nakolko si ich dokazete tolerovat (odstranit ich na 99% nedokazete), podla toho zistite, ci to spolu vydrzite alebo nie. gl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja to vidim takto: prva kriza po 3-mesiacoch, ale to taka mala...potom po polroku, potom po 2-och rokoch...po 3-och je to take, ze uz viete aky ma ten druhy muchy, ruzove okuliare su davno prec...
a po 5-tich...no coment
lasku nielen ber ale aj davaj...
a ked ta nieco trapi radsej je to povedz, hlavne sa s nou rozpravaj...nenechavaj veci len tak
vyjadril som len to, že DÚFAM, že do takéhoto stavu nikdy nespejem