Ja uz absolutne nvm co mam robit idem skapat od nudy. Mam domace vezenie lebo som prisiel domov opity a nad internetom sa mi uz tak strasne nechce sediet. Matka sa so mnou nerozprava a starky takisto. Poradte co robite ked nemozte ist von a nudite sa? A e
@12 a ako si ho mam asi tak mam ubalit ked si ani nemozem ist nieco zriest. Mam doamce vezenie byvam na vyjebanej dedine a vybavit si nejaky weed sa da iba v meste. U nas ete weed nevynasli
možno su to len babske veci ale najdi si a nete napríklad č aj viem robenie týc náramkov alebo si založ blog. www.blog.cz alebo ak mate doma niaky nástroj hudobny ak sa na nom cez youtube nauč hrat nauč sa varit alebo sa nauč kreslit niečo bože neverím že si nevieš najst žiadnu robotu aby si sa nenudil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
pusti si hudbu...
chod si vyhonit...
tak to byvaq ked clovek nema ziadne zaujmy, vie len chodit von a ked ma byt jeden den zavrety doma, uz nevie co so sebou
alebo počítaj kolko krát táto mačka skočí