@shizoofrenik tak keby ti holka na vianoce dala lístky na tvcoju obľúbenú kapelu potešilo by ťa to?? a hej, presne kvôli tomu som rozmýšľala, že pri pódiu sa viac vyšalíme
prikláňam sa k tomu stániu pri pódiu...ak je teda taký skalný fanda, bude sa môcť lepšie vyblázniť a bude bližšie pri kapele...zatial čo keby bol na tých červených, nemal by imho až taký dobrý výhlad...
ked sa chces vyblazit ako sa na koncerte ma, tak pod podium. ak chces len decentne pritakavat medzi VIP hostami, tak platinum seating. inak dufam ze tento chlap bude lepsi ako ten pred nim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale ak by som mal ísť na nejaký koncert určite radšej budem stáť pred pódilom, tam sa človek viacej vyšalie
kam idete na nich?
a urcite pod stageom, nebude tam taka tlacenica a clovek si to neskutocne uzije
chcem ťa za holku
hmm Praha, dobre vedieť
ked sa chces vyblazit ako sa na koncerte ma, tak pod podium. ak chces len decentne pritakavat medzi VIP hostami, tak platinum seating. inak dufam ze tento chlap bude lepsi ako ten pred nim