@flussica eeeee tak nebudem bližšie rozoberať, že mám oba jej albumy stiahnuté, a poniektoré veci mám celkom rada... tak ale čo tie rádiá dokážu spraviť s obľúbenou pesničkou... a to ich ani nepočúvam
@luc.ka Cha-chá, cha-cha-chá, teraz si ma už naozaj pobavila . Simply.. luc.ka.
No ale je to fakt, je to fakt.
Na druhej strane - občas (a to mi príde oveľa divnejšie) Ti rádiá dokážu nanútiť svoj názor v zmysle, že nejaká pesnička sa Ti vôbec nepáčila, ale časom, ako to furt dokola počúvaš, tak v tom začneš vidieť pozitíva !
@luc.ka Ja už ani neviem, ale.. kedysi sa dobré veci hrávali. Aspoň mne sa viac páčili. Také obyčajné komerčné rádio ešte spred 8 rokov, to bola náhodou celkom kvalitka .
@flussica vlastne pravdu máš, ešte na túto som si spomenula, skoro aj pasuje do témy vtedy som ju mala fakt rada, a že má ten ujo úžasný hlas si vlastne myslím doteraz
Prosím Vás mohli by ste mi pomôsť v jednej súťaži..je to pre mňa veľmi dôležité..nakoľko ja si to nemôžem dovoliť..Budem veľmi vďačná keď bude niekto ochotný pomôcť mi..Tak isto sa do súťaže môžete zapojiť aj vy!!!... » vianocny.datart.sk/svetlana-blanar...
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ADTR- When 3's a crowd
All time low- remembering sunday
Seether ft. Amy lee- Broken
3Doors Down- Here Wtihout you
Nickelback-Faw Away
Chris Brown- With you
Avril Lavigne Innocence
tieto mi teraz napadli
Guns n Roses - This I Love
No ale je to fakt, je to fakt.
Na druhej strane - občas (a to mi príde oveľa divnejšie) Ti rádiá dokážu nanútiť svoj názor v zmysle, že nejaká pesnička sa Ti vôbec nepáčila, ale časom, ako to furt dokola počúvaš, tak v tom začneš vidieť pozitíva !
Daughtry - Sorry
State of Shock - Best I Ever Had
.....
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!