Poradte mi niečo k jedeniu, naša chladnička je poloprázdna asi tak jogurt po záruke mlieko vajcia a jedna nátierka a inak nič čo by sa dalo konzumovať. Len také malé veci ako cesnak cibule a klobása, ozaj neviem čo mám zjesť hoďte mi niečo čo narýchlo
@drobec186 ak mas doma este volaky chleba alebo ine pecivo, tak olupaj si cesnak, nakrajaj na tenko a obloz si s tym chleba a natri si na to este horcicu napriklad, alebo pripadne maslo.
@simuliatko nemám problémy s konzumáciou v akejkoľvek hodine čo priberem zmizne okamžite alebo ani nepriberem toho sa nebojim som spoko. výhoda v jedení
@tomias chlebík vo vajíčko sa robí dlho zrobila osm tu praženičku s cibulkou kečupom horčicou a nemeckými kúskami fašírky v takom balení ako salámy v lídli
@tomias inak ja vôbec nejsom lenivá ja som ešte akčná oproti ostatným ale vo varení to ani sama neviem aká som lenivá pretože nevarím len ked zomieram od hladu ako teraz
@drobec186 mlieko - vapnik s tym by sa dalo tiez polemizovat obsahuje vapnit ale mlieko je kysle, tj denne pitie mlieka skor sposobi osteoporozu ako keby to mlieko nepijes
vajcia obsahuju vsetko mozne, vsak to ma mat ziviny na to aby v tom vyrastlo kura takze musi tam byt okrem proteinou aj rozne minerali a podobne to je na dlho vsetko vypisovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@mefistofel vidíš horčica a cesnak
! mňáááň...
abo aj tu prazenicu..
ale opraz cibulu a to zjec jaka fajnotka,lepsie ako punkace..
@tomias chlebík vo vajíčko sa robí dlho zrobila osm tu praženičku s cibulkou kečupom horčicou a nemeckými kúskami fašírky v takom balení ako salámy v lídli
načo pripravovať, dam si na chlieb natierku klobasu cibulu zapijem mliekom a je to
@sqash tesco ? takých 5-6 km, mc donald 5,5 vedľa tesca
ale coby sa to dlho robilo tebe sa len nechce,si jak ja tiez sa mi nechce robit ak som fest hladny
inak celkom zaujimava kombinacia na tu prazenicu
vajcia obsahuju vsetko mozne, vsak to ma mat ziviny na to aby v tom vyrastlo kura takze musi tam byt okrem proteinou aj rozne minerali a podobne to je na dlho vsetko vypisovat