@keco Voliť asi ťažko a športovať nikdy, to radšej skočím z mosta.
@xhtml Máme les (a lužné), máme Devín, máme Kamzík a Kolibu, máme krásnu rieku, plnú vodníkov a rusaliek, Železnú studničku, niekoľko veľmi starých brečtanom zarastených cintorínov a tak ďalej. A máme Hlavnú stanicu, odkiaľ sa vlakom dostanem hocikde. A máme veľa histórie v meste a dva hrady.
@pershing363 Nemám a i tak by som nešla, lebo by som musela mať prilbu ako chuj (nanajvýš tak na to, aby som ju fízlom narvala do konečníka) a mohla by som ísť nanajvýš tak na hrádzu, ktorá je debilná a je tam plno kreténov.
alebo odporucam kupit stan (30 eur) a vyrazit na par dni na hory.. ak nefajcis, dva dni v prirode ta vidu na 10-20 eur (plus cesta, vlak).. pohoda jazz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ano nie je, ak ti ide o kopce nad 900m... ale inak je tu plno moznosti kam ist
a co ja viem ... Zaruby mozno nie su vysoke, ale to nic nemeni na prevyseni ked si dobre naplanujes trasu, prechadzka je to slusna:p
@xhtml Máme les (a lužné), máme Devín, máme Kamzík a Kolibu, máme krásnu rieku, plnú vodníkov a rusaliek, Železnú studničku, niekoľko veľmi starých brečtanom zarastených cintorínov a tak ďalej. A máme Hlavnú stanicu, odkiaľ sa vlakom dostanem hocikde. A máme veľa histórie v meste a dva hrady.
@pershing363 Nemám a i tak by som nešla, lebo by som musela mať prilbu ako chuj (nanajvýš tak na to, aby som ju fízlom narvala do konečníka) a mohla by som ísť nanajvýš tak na hrádzu, ktorá je debilná a je tam plno kreténov.