16.6 mam ist na dovolenku a 18.6. mam dostat menstruaciu lenze tam bude aj bazen a nechcem si davat tampony lebo sa bojim boli to vlastne??? a pomoze ked budem jest citron aby mi meskali ak ano tak kolko?? diki
Citron asi nepomoze!Ale skus tampon!neboli to a je to pohodlne...skus zacat s najmensou velkostou, lebo na zacietku, ked holka newie ako na to ide troxu tazsie ale na to si zvyknes a pak je to v pohode....inak newiem co by sa dalo robit!
no mozno to je dost odveci ze sa zapaja aj chalan ale mam kamosku co mala podobny problem a bola u lekarky a ta jej dala nejaku tabletku aby to dostala skor a stihla to este pred dovolenkou a taky mini dotaz to ako 13 rocna vies presne kedy to dostans? tak to by ti vela zien zavidelo ze to mas take pravidelne ale inac vela stastie
Vyskusaj tabletku,ta pomaha,ale podla mna lepsie su tampony a tie nove s tym aplikatorom vobec sa nemas coho bat,to ta mozem uplne ubezpecit,spytaj sa aj Nicol11.Ta tabletka je tiez dobry napad,ale neskor je menarche velmi silne,...A ten citron?To by som neskusala,ak by sa mi to nepodarilo,mala by som skazenu dovolenku,vies,nieje to uplne 100/.
chod ku gynde, ze co ti povie na tu tabletku... ale podla mna je to zbytocna cesta ku nej, si mladucka na tu tabletku. rozhodne si ju nedavaj cez niekoho ineho predpisat.
Nechápem, preco sa tak bojíš používania tampónov, kúp si ob mini a uvidíš ako to pôjde ľahko. A neboj sa žiadnych povier, že už trebárs nebudeš panna, lebo ti tampón pretrhne panenskú blanu, sú to somariny. Možno budeš mať zo začiatku nejaké problémy, ale to všetko prejde. Veď musíš trocha spoznať svoje telo.
no uz som sa vratila z dovolenky pravidelne som mavala menstruaciu kvoli tomu ze som uzivala zinok teraz som ho vysadila a menzes mi meskal a presne v ten den ako sme odchadzali som to dostala straaaasne som sa potesila ale tampon urcite niekedy pouzijem len nie tak skoro ale diki za vsetky rady
citornom si vsetko len pokazis.tampon to je pre pannu bolestiva zalezitost. skus tie s aplikatorom tampax sa volaju ak nepomoze tak sa budes musiet opalovat ale ze pokus nic nedas.len nic nezastavuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
citrón? tak mne nepomohol a to som ho jedla každý deň...ale no vážne...skús si dať tampon ja som si ho dala prvýkrát ako sme boli so školou na výlete, lebo som raz nemala a ma rutili do vody aj ked som nemohla..tkan a druhý den som si dala a potom bola pohodička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ciao R
dobrá rada - skús masturbovať /možno čudná ale zaberá/ - jednak ti to tam uvolní ale hlavne namaže, čo pomôže k aplikácií ktorú ani nezaregistruješ.