Cawte,potrebujem poradit.neviem com mam robit.chodim s priatelom 5 mesiacov a klape nam to dobre,hoci niekedy sa pohadame.teraz sa do nas zacala miesat jeho kamaratka.nevadilo mi to pokial som nezistila aka je.ona je ta co rozbila asi uz 6 vztahov.ja som
to Typek: Ja si myslim ze mas pravdu ale ako ak ti na nom zalezi tak mu povedz ze tebe to prekaza a povedz mu preco ako teda dovod alebo rovno povedz to tej holke. Proste nebud ticho a povedz svoj nazor dost hlasno.
Myslím si, že 15 ročný chalan nemá vôbec rozum (súdiac podľa vlastných skúseností), čo sa týka dievčat a hlavne zodpovednosti. Podľa mňa, keď sa do vás mieša jeho "kamarátka" nie je je v tom niečo v poriadku, hlavne ak sa on dá ovplyvniť jej názormi. A keby bola kamarátka tak sa nemá do vás čo miešať. Lenže vypadá to tak, že mu ona nie je celkom ľahostajná, mala by si mu preto dať jasne na javo, že ti to jednoducho prekáža a nech ju poprosí, aby to nerobila. V opačnom prípade sa môže skutočne stať to čoho sa obávaš.
...podla mna je ocividne, ze ta jeho kamaratka nechce byt len jeho kamoskou a chce nieco viac, tak ak ho naozaj chces mat len pre seba, tak o nho bojuj, ak ti za to stoji...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Len srandujem.
Myslím si, že 15 ročný chalan nemá vôbec rozum (súdiac podľa vlastných skúseností), čo sa týka dievčat a hlavne zodpovednosti. Podľa mňa, keď sa do vás mieša jeho "kamarátka" nie je je v tom niečo v poriadku, hlavne ak sa on dá ovplyvniť jej názormi. A keby bola kamarátka tak sa nemá do vás čo miešať. Lenže vypadá to tak, že mu ona nie je celkom ľahostajná, mala by si mu preto dať jasne na javo, že ti to jednoducho prekáža a nech ju poprosí, aby to nerobila. V opačnom prípade sa môže skutočne stať to čoho sa obávaš.
ked ma necha tak on bude lutovat..niečo na tom bude..
bud lepšia jak ona a je to..
ak budeš žiarlit alebo mu nadavat za to tak nič neziskaš - vlastna skusenost..
ty budeš ta zla..