@kosmiklove Ja ... nahodou ... to mas to iste jak warlink akurat tam mas skor veci na rapide... ale ak mas premium ...
ono ja skor cez torenty taham ..
a ak to neni na pc .. tak nic .. nechapem o robai mys je mys ako stvcorena na adventury a oni take sprostosti robia najprv s alan awake a teraz s tymto...
@3mm warlink, lamky, ourphorum...a podobne picoviny zamerat sa na jedno forum a hladat len tam je maximalna chobotina a este k tomu slovenske a ceske fora...jedine (warez) forum ktore uznavam je warforum.cz najvacsie cesko-slovenske megaforum...inak stahujem uplne inym sposobom
Ja som sa zamilovala do Posla smrti.. hráčsky fanúšici určite poznajú je to česká hra..so skvelým príbehom..avšak moc sa neoplatí si hneď stiahnuť poslednú časť (3) lebo veľká časť deja vám unikne... všetky 3 časti do seba dokonale dejovo zapadajú a navyše hra má skvelú grafiku a zvukové efekty...pozadie je rozpracované úplne do detailov...pohrať by sa dalo asi už len s postavami ale zvuk a grafika je na veľmi vysokej úrovni.. oplatí sa to hrať už len kvôli príbehu... zaručujem že keď si k tomu raz sadnete tak sa už neodtrhnete je tu toľko dejových zvratov, že ani najlepší jasnovidec nebude predpokladať taký vývoj udalostí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Again ? z kolkeho roku ?
ono ja skor cez torenty taham ..
a ak to neni na pc .. tak nic .. nechapem o robai mys je mys ako stvcorena na adventury a oni take sprostosti robia najprv s alan awake a teraz s tymto...
bratranec mi hovoril, ze tato je dobra, ale neviem..nehrala som to