Nazdar, chcel by som v máji kúpiť auto tak do 4-5 tisíc, môže byť aj niečo staršie len aby to malo dobrú výbavu a bolo to dobre vozenie. Páčia sa mi aj športovejšie rozmýšľam som na celicou alebo peugeot 407 2.7 biturbo ale zase sú to dvojdveraky. Poraďte
2.7 hdi by som určite nebral ani v 607 kazový motor(kľuka odchádza) , 407 je inak v pohode auto či 2.0 alebo 2.2hdi tam neprehlupneš v tej cene za 4000 zozenies zaujimavý kus určite.
@Kubosk
Nič francúzske by som nechcel, ale je to každého osobná vec. K cene ešte určite prirátať +/- 500€ na výmenu rozvodov, oleja a filtrov, to je nutnosť pri kúpe každého ojazdeného auta. Ešte by ste mohli upresniť, čo znamená "dobré vozenie" ? Dobré vozenie bol pre mnohých aj Favorit na LPG.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Vw passat 2,0tdi 125kw vybava ako ma byt
Audi a4 2.5tdi 120kw
Subaru legacy wagon 2.0i 121kw
Peugeot 607 2.7hdi 150kw
Chrysler 300c 3.0crd 160kw
Do coupe by som nesiel.
Nič francúzske by som nechcel, ale je to každého osobná vec. K cene ešte určite prirátať +/- 500€ na výmenu rozvodov, oleja a filtrov, to je nutnosť pri kúpe každého ojazdeného auta. Ešte by ste mohli upresniť, čo znamená "dobré vozenie" ? Dobré vozenie bol pre mnohých aj Favorit na LPG.