Chcem sa spýtať, či sa môže 19 ročná baba zapísať na spev alebo na klavír? Nie som už na to stará? Keď som bola decko, nič také ma nezaujímalo a nechcelo sa mi a naši ma neviedli k takým aktivitám a teraz to ľutujem ...okolie vraví, že spievať celkom viem, len samozrejme na to treba aj nejaký cvik ...a nechcem sa prihlásiť na Superstar a podobné reality show, pýtam sa seriózne, či máte nejaké skúsenosti, lebo ja si už na to pripadám stará ..ďakujem
@sasi2680 nechtiac či nenechtiac, aj tak nikto ho nemá prečo stláčať... enter sa používa len vtedy, ak človek píše v jednom a tom istom okne, inak sa nepresunieš enterom do úplne iného okna (riadku), to dáva logiku predsa
@sasi2680 jaaaj to musím lopatisticky? no fajn teda... takže keď zakladáš takúto diskusiu, tak máš pred sebou dva priestory na písanie textu... jeden je na napísanie otázky a ten druhý je na napísanie prvého komentu... takže niekto si zjavne myslí, že ak sa nachádza v tom prvom priestore, kde píše otázku, tak že keď klikne na enter, že sa dostane nejakým záhadným spôsobom do druhého priestoru, aby mohol napísať prvý koment... ale to je skrátka blbosť, lebo to takto logicky nefunguje... sama hovoríš a povedal som to aj ja, že enter používaš vtedy, ak sa nachádzaš v jednom priestore a chceš v ňom spraviť odseky, už lepšie? podrobnejšie to už vysvetliť fakt neviem, alebo si nafinguj, že chceš založiť nejakú diskusiu, a hneď budeš vedieť aj prakticky o čom hovorím
mne staci navstevovat sukromne hodiny, vlastne ludovu skolu umenia co mame v meste, na konzervatorium nie, lebo uz som na vyske a studujem ucitelstvo, preto som rozmyslala, ze ked si spravim tuto skolu, 4 roky spevu, mohla by som ucit aj v skole ...ved teraz na zakladnych alebo na 8 rocnym gymnaziach neucia hudobnu len vystudovani ludia, ae aj taki, ktori maju ludovu umelecku skolu ...a dakujem za odpovede
ja som tým mojím prvým komentom chcela povedať, že autorka tejto témy zjavne klikla enter - chcela odsek, a tým pádom jej automaticky už vytvorilo diskusiu, bez toho, aby tam stihla napísať o aký problém ide, takže to potom musela napísať do komentu, ktorý sa jej zrejme nepodarilo napísať skôr, ako pribudli prvé komenty..
@sasi2680 áno, ale ti hovorím, že odsek nemala prečo chcieť, ak človek vie čo je odsek, tak nemá prečo stláčať enter tam, kde ho vôbec nie je potreba toť vsjo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
tak a vážne. no keď chceš hrať, tak hraj. nikto ti to nemôže zakázať..
k veci: vyskusaj, ked ti to nepojde, daju ti vediet...
ak mas cas a moznost tak sa na to urcite daj.. urcite vek nehraje rolu ak to chces robit len pre seba a nie daku svetovu karieru..
drzim palce nech sa dari ..
Nikdy nie je neskoro zacat si plnit svoj sen. Mas 19 rokov a ludova skola nie je pre konzervatorium podmienkou - jedna z moznosti.
Ale ak nechces robit znova strednu, tak potom sukromne hodiny..... najdi si brigadu , troska fantazie........
Nemusime robit vsetko podla protokolu .....
ja som tým mojím prvým komentom chcela povedať, že autorka tejto témy zjavne klikla enter - chcela odsek, a tým pádom jej automaticky už vytvorilo diskusiu, bez toho, aby tam stihla napísať o aký problém ide, takže to potom musela napísať do komentu, ktorý sa jej zrejme nepodarilo napísať skôr, ako pribudli prvé komenty..