ty vieš čo ťa zaujíma a čo by si v živote chcela robiť... stredná škola nie je taká dôležitá, na výšku potom možeš isť hocikam.. možno sa nadrieš na prímačkách ale dá sa všetko
ako som už rospravala mam 14 rokov a potrebujem kusok radu o školach ... mam niejaku prectavu ale neviem ako sa ta škola vola na aku chcem ist ... no bavilo bi ma navrhovat niejaké veci ale izbi pripadne aj domi ale aj napr.svadby alebo niečo take ..... dalej bi ma bavilo vymišlat filmi ,rospravky a podobne ..... hačik je aj v tom že nesom prave najlepšia maliarka a neviem či mi netreba na to preve čo ma bavi mat aj ten maliarsky talent ... ak viete tak poradte prosiim ...
@2 interiérový dizajn? to je na umeleckej....ale hej mala by si vedieť kresliť, aj keď myslím že to pri týchto odboroch neni až také dôležité, lebo väčšina vecí sa robí na počítačoch. ale tak vraj je na to dosť velký nátresk, takže neviem aké šance by si mala na prijatie
@6 akože aby budúca stredoškoláčka písala "bi, domi, izbi, vymišlať, rospravky...." a ďalších milión chýb, tak to je fakt veľa.. mala by sa najskôr zamyslieť nad sebou a naučiť sa aspoň písať, veď to je ZÁKLAD!!! s takou gramatikou, akú má tá baba môže ísť akurát tak chodníky zametať a nie domy navrhovať.... tsss @renna12323 toto som ešte fakt nevidela, robíš náročky tie chyby??
@anniedecadence bože ale tak píšete tu, ako keby bola gramatika najdôležitejšia a ona sem prišla evidentne riešiť školu a nie svoju gramatiku. Dobre, upozornil ju jeden, ale preto sa už nemusíte pridávať všetci aby tu mala 30 komentárovú diskusiu o svojej gramatike, a asi dva komenty, ktoré by sa týkali veci.
@forte práveže pri výbere školy je gramatika podstatná.. keby sa pýta na to, či bude pršať.. prosim, nech má gramatiku jakú chce, ale keďže sa pýta na školu a práve na gramatike sa odráža úroveň vzdelania, tak by bola pre ňu ideálna nejaká dievčenská škola - kaderníčka, predavačka a tak
@forte ale už sa mi to tu nechce omielať -> tým, že nevie gramatiku, predpokladám, že nemá práve najlepšie známky, tak asi bude mať väčší problém sa vôbec dostať tam, kam chce ísť.. asi toľko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
!!!