Zdravím, tento rok sa rozhodujem medzi troma festivalmi: Nova Rock v Rak., Rock am Ring v Nem. a Sziget v Maď.. Bola by som rada, keby mi tí, čo ste boli na jednom z nich poradili a dali výhody/nevýhody. Hľadám pravý rockový zážitok hodný tých peňazí.
na szigete som bol minulý rok na celom festivale, a bola to najvačšia party v mojom živote
rockovy festival je napríklad v hradci králove, Rock for People, bol som tam minulý rok taktiež a bolo to rovnako mega...síce je to taký menší (cca 20k ľudí) ale super
ja chodievam na novarock ked je dobrý program,cenovo je to pre našinca trochu drahé ale na jeden den sa to dá absolvovať,v areali už to funguje tak že za jedlo a pitie sa už neplatí v stánkoch ale pri vstupe si akože nabiješ takú kvázi kreditku a platíš ňou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
rockovy festival je napríklad v hradci králove, Rock for People, bol som tam minulý rok taktiež a bolo to rovnako mega...síce je to taký menší (cca 20k ľudí) ale super