Jedná sa o nevýkonný model ale chcel by som si zahrať niečo ... mám aj PS4 ale chcem niečo staršie ..
AMD A8-6410 with Radeon R5 graphics 2 GHz
RAM 4GB
Gothici som prešiel a aj Oblivion ... dokonca Skyrim ...
@delica panebože ... ale tie hry sú aspoň prepracované a navyše na Morro už je HD addon a veľmi slušne to vyzerá nato že to je viac ako 10 rokov cestovanie v čase tak lepšie ani v @1 odporúčiť nemohol .. navyše cez leto sa tie kompy prehrievajú jak besné psy...
@padre557 tak jednu kvalitnú vec už si medzi tými tromi povedal, skús si k tomu pridať ďalšiu:
Planescape: Torment
ale si zvyknutý na slaboty, a hrozí že keď si zahráš torment, tak (ak hľadáš aj CRPG, nielen ARPG prípadne FPSRPG) už ti každé ďalšie príde oničom, čiže odporúčam poradie
Baldur's Gate, Baldur's Gate 2, Planescape: Torment
lebo baldury sú slabšie tak keď si ich dáš prvé nebudú ťa ešte nudiť kvôli tomu ako ti Torment absurdne zvýši štandardy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale vážne. Skús trebárs prvý Risen, ak si ho nehral.
Planescape: Torment
ale si zvyknutý na slaboty, a hrozí že keď si zahráš torment, tak (ak hľadáš aj CRPG, nielen ARPG prípadne FPSRPG) už ti každé ďalšie príde oničom, čiže odporúčam poradie
Baldur's Gate, Baldur's Gate 2, Planescape: Torment
lebo baldury sú slabšie tak keď si ich dáš prvé nebudú ťa ešte nudiť kvôli tomu ako ti Torment absurdne zvýši štandardy