Zdravím, vedeli by ste mi niekto poradiť skutočne kvalitné tetovacie štúdiá? Je jedno kde vrámci SR aj ČR (Praha, Brno a pod.), na cene nezáleží, ide mi o kvalitu. Konkrétne mám na pláne kvety v štýle blackwork a neskôr geometriu alebo zvierací motív.
Nechcem nikomu kazit robotu, ale Peta Benadika neodporucam
Ja osobne mam super skusenost s Misom Sokolom (Rafiki tattoo) v Seredi a kamaratka ma od "Zmena Mena" (na FB si najdi), ten je niekde pri Ziari nad Hronom. Miso je dost drahy, ale robi to fakt kvalitne
Trafik tattoo studio. Tento chalan bol aj v miami Ink myslím. Robí krásne. Ale Nerobi tie vecičky ako ležiace osmičky a krídelká po chrbte.. Je z tých ktorý tvoria diela a nie tie "moderné" čačky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja osobne mam super skusenost s Misom Sokolom (Rafiki tattoo) v Seredi a kamaratka ma od "Zmena Mena" (na FB si najdi), ten je niekde pri Ziari nad Hronom. Miso je dost drahy, ale robi to fakt kvalitne