Chcel by som sa opytať jasne tych skusenych ake budu prijemacky na gymploch Trebisovska a Opatovska.... Jasne že nežiadam o presne otazky a ulohy len by ste mi mohli napisať či to bude až moc ťažke... Pozeral som už niečo na starnkach ale velmi lahke to n
Mno ja som robila na Opatku príjmačky.. a zdali sa mi ľahšie ako na Watsonku. Ale nakoniec na Opatku som neurobil a na Watosnku hej. Neviem.. podľa mňa to bude ťažšie než minulé roky.. NO ale DrŽiM PrŠtEk!
Vy sa ešte trápite nad takým cíííí, to dnes už zoberú každého všade ak nie hneď minimálne po odvolaní. (ak mi spolužiaka, ktorý mal dve 4 na polrok zobrali na Šrobárku - cca pred 3 rokmi)tak potom nietsa čoho báť, lebo dnes je ešte menej detí, viac škôl a viac nedostatku detí. Však pred piatimi rokmi bol problém s internátmi taký, že až to bolo neznesiteľné. Dnes? Napr. Elektrotechnická má ešte aj po prijatí všetkých uchádzačov z pridelených miest predčasne vyše 50 voľných, gymple sú na tom ešte lepšie (dnes je gympeľ v každom meste, iba preto) . Deti sú sprosté ako poleno, však pomaly aj sudoku pre začiatočníkov bude na prijímáčkách a bude to pre nich ťažké. Slovenské školstvo ide dolu vodou .......... U nás sa robili testy z matiky, ja som podobné príklady počítal v ôsmom, deviatom ročníku habadej a priemerbol 33%, to je normálne? Choď kde chceš a dobrá rada ak vyštuduješ vypadni, lebo u nás je to hrôza, ľudí pravda bolí, rodinkárstvo je stále in, ak povieš šéfovi pravdu si väčšinou zlý ty, mne to nechýba. Ak by si bol raz vonku na normálnom fleku s normálnymi domorodcami (nie nejakými Polákmi a la Kibic) tak zistíš aký sú oni iní a o koľko sú priamejší, radikálnejší, lepší, spravodlivejší, snaživejší ako väčšina našincov. Slovensko nie je ešte Európa tá končí pri Viedni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@chan kazdym rokom su lahsie a lahsie prijimacky, lebo hlupsie deti, menej deti...