Mam jeden maly veklý problémik.VElmi sa mi páči jeden chalan.Je to však velmi zaujimavy typ.Už má 23 rokov,nikdy nemal babu,je hlboko veriaci a teraz sa podržte!!!Do ma pomáha ako len može a nikdy sa dokonca podla všetkého ani nepozkával.Je uplne normálny
Lol, to som skoro ja, az na to, ze nemam 23 rokov, nie som hlboko veriaci a doma nerad pomaham
Ak by som mal hovorit za seba, tak to s licenim moc neprehanaj. Co si oblecies je snad uplne jedno, hlavne nech tie saty viac zakryvaju ako odokryvaju. Ak je taky nesmely ako ja, tak z baby, co vyzera moc vyzyvavo bude mat trochu strach
Presne tak ako povedal Ondy, este by som chcela dodat, k tomu, ako ho ziskat, vies, tito chlapci takisto tuzia po dievcati, ale po takom, ktora mu da lasku, preto sa ho snaz ziskat aj svojimi nazormi na svet, ale nepredstieraj, ze si niekto, kto nie si! ! ! nech vidi, ze vies byt zabavna, ale aj vazna, a hlavne, nikdy neuraz jeho zmysel pre vieru!!! drzim ti palceky a napis sem ako to dopadlo....
a nebude z neho knaz? moj kamos(20) ma taky isty problem s jednou babou je tazko dobytelna ale skusa klasicke metody pekne,vtipne milene sms-ky,zmrzlinka,kino ale to najpodstatnejsie stale dava najavo ze ma o nu zaujem a cuduj sa svete ona pomalicky to chce skusit aj ona o krestanstve si myslim !?$%^&$%#$ ale je fakt ze u takichto ludi to trva dlhsie hlavne trpezlivost
Vraj nechce byť knaz.Aj ja som si to myslela,ale povadal mi opak.Dakujem za vaše rady Skoda,že nemožem byť trochu divoká,lebo taká som Dufam,že to nejako zvládnem Boli ste zlatí
na kazdého chalana platí nieco iné,a 23 ročného nezaujíma len to ako vyzerás,co más na sebe atd. Ale musís ho zaujat správaním.Nebud vtieravá,zisti co má rád.Ak to budete mat spoločné,tak je to super.Lenze ak ty nemás také zaujmy ako on,potom si myslím ze to nemá zmysel,lebo ten vztah by ta ubýjal
podarilo sa!!!!ZAUJALA SOM H stuck_out_tongue:iseme si a pojdem ho navstivit.Použila som suuuuupppprrriiisss metodičku!!!BABY AK CHCETE ZBALIT NEJAKY TYP CHALANA CITAJTE INko!!!!!!
Hlavne sa teda spravaj tak ako to citis a ako ti je to prirodzene, ked budes mat chut byt blazniva tak bud, lebo ak sa budes snazit byt taka aby si ho zaujala daleko to nedotiahnes.
Ja nechapem jedno...preco by som kvoli komukolvek mala menit svoj satnik, svoje spravanie alebo svoj make-up? lebo inek by si ma Pan Dokonaly nevsimol? A zoberme meoznost, ze by som sa pred nim spravla inak a zaujala by som ho...Skor ci neskor by som sa aj pred nim predsa musela spravat normalne, donekonecna sa nevydrim pretvarovat, ani chodit na vysokych opatkoch...toto su trosku, ako by som to povedala...plytke zmeny
a navody "Ako zbalit chalana" su jednoducho fantasticke a take doveryhodne...tak ako tie potom "O com sa s NIM nikdy nerozpravat" a tak podobne...
Vies lenze moze sa stat, ze on si bude mysliet, ze ta tvoja zvyraznena povaha je tvoja prirodzena povaha.
Napriklad: Chces zaujat tak sa budes chvilku co si s nim spravat viac temperamentne. On sa moze zalubit do tvojho temperamentu ktory vobec nemas prirodzeny.... Potom sa bude trapit a zistovat co mu chyba a podobne sracky okolo a nakoniec sa rozidete.
Takze: Byt prirodzeny vo vsetkych aspektoch .... nech si druhy nerobi iluzie...
zvyraznena povaha? to je naozaj zaujimavy vyraz...takze ked mas v skrini jednu kratku suknu, ktoru si mala na sebe razv zivote a odmietala si ju nosit, ked s nim pojdes na rande, oblecies si ju? a ked ti bude dve hodiny vykladat o futbale, 30krat si zahryznes do jazyka, aby si mu nepovedala, ze futbal nenavidis?
a este by som sa rada spytala, co si predstavujes pod tym "vyzne" a "nic vazne"...nech mam len jasno v pojmoch...
a vazeni, na temperament bacha...ono sa tomu totiz hovori, ze je tempramentna a energicka a onaje pri tom akurat hystericka (alebo histericka?)...trebars ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ak by som mal hovorit za seba, tak to s licenim moc neprehanaj. Co si oblecies je snad uplne jedno, hlavne nech tie saty viac zakryvaju ako odokryvaju. Ak je taky nesmely ako ja, tak z baby, co vyzera moc vyzyvavo bude mat trochu strach
a navody "Ako zbalit chalana" su jednoducho fantasticke a take doveryhodne...tak ako tie potom "O com sa s NIM nikdy nerozpravat" a tak podobne...
Napriklad: Chces zaujat tak sa budes chvilku co si s nim spravat viac temperamentne. On sa moze zalubit do tvojho temperamentu ktory vobec nemas prirodzeny.... Potom sa bude trapit a zistovat co mu chyba a podobne sracky okolo a nakoniec sa rozidete.
Takze: Byt prirodzeny vo vsetkych aspektoch .... nech si druhy nerobi iluzie...
A ja si snim neviem predstaviť nič vážne.Do takej dvacky nič vážne zažívať nechcem.
a este by som sa rada spytala, co si predstavujes pod tym "vyzne" a "nic vazne"...nech mam len jasno v pojmoch...
a vazeni, na temperament bacha...ono sa tomu totiz hovori, ze je tempramentna a energicka a onaje pri tom akurat hystericka (alebo histericka?)...trebars ako ja