ja mám teraz essence vodeodolnu s velmi dobrým aplikátorom taká uzučká penová hubička..lebo predtým som mala štetec a ten bol na hovno..alebo ešte z oriflamu tie v pere su skvele si myslím.
gosh je fajn. ale aj taka sprosta najlacnejsia miss sporty je dobra (ale neviem ako ti so sosovkami, ci to nie je nejaky humus). a nekupuj si z topshopu taku tu fixku, jedine pekny obal, inak strasne rychlo vyschla a zle sa s nou manipuluje
vodeodolná ...ja kupujem z DM-ka, neviem síce aká je to značka ale má taký pekný obal-taký tenký ihlan a je fakt dobrá, vydržala mi ešte keď ma aj priateľ topil v mori
ja mám essence čiernu vodeodolnú. a je fajn. akože odmaľujem ju aj obyč odličovačom, ale nerozmaže sa pri dákom krátkodobom kontakte s vodou (že dážď, more a tak...) a ani ako sa ceruzky zvyknú rozmazávať od potu, alebo keď slzia oči...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ze velvet touch waterproof eyeliner