urcite, kedze to bude moja zena ktoru snad budem nadovsetko milovat a tie ostatne veci okolo a moje decko tak nevidim prekazku a krv mi problem nerobi, kedze uz par litrov som pustil
Takze uvodom bratovi gratulujem a hlavne nech je malicke zdrave !
A odpoved. Ja urcite, ak by to bolo mozne drzal by som zenusku za ruku, nech vie, ze som pri nej I ked ta by ma urcite trochu preklinala, ze sme si uzivali spolocne a odtrpiet si to teraz musi ona
Určite sa trochu bojím, no teda trochu dosť. Ale za ten neopísateľný pocit mi to stojí. Uvidím, ako to budem znášať, keď budem tehotná, čítala som o pôrode do vody, tak možno sa rozhodnem preto
@9 Prečo chlap musí dodržať to, čo si napísala hore. Keď ste pracovali na tom spoločne, musíte pracovať ďalej. Preto treba sa naučiť prebalovať, ale to nás už naučíte...
(10) Neviem, ako to myslíš, ale ja som nepísala o tom, čo bude po pôrode s chlapom, ale koľko starostí (pravdaže aj potešenia a nesmiernej radosti) je potom s deťmi A poznám chlapov, ktorí sa o detí dokážu postarať lepšie ako ich manželky, takže fakt nemám obavy o povinnosti chlapa v rodičovstve
@kvapalinka , trochu nesprávne si formulovala otázku ... čo po pôrode, tak som to pochopil, že nevieš čo bude po pôrode... RTrochu domotane píšem, ale musím odísť...
video je krute trosku na druhej strane, viac ma to zobralo, ked som to videl v nejakej relacii na jojke...a teraz uz ani nie zvlastne...chcel by som byt, ale tak ako je kazdy clovek iny, tak aj kazda to preziva inak cize mi ostava uz len jedine: uvidime
ja sa bojim porodu, je to urcite obrovska bolest a niektori este urcite nepoculi o nastrihavani, klystire, naslednom ked tak zosivani. akoze AAAUUU!
a chlap ked by chcel byt pri tom, nech je, ale tak do pol pasa by som mu odporucala pozerat sa, ja neviem ci by som sa odvazila pozriet, keby som bola na jeho mieste
ano bla bla je to uzasny zazrak zrodenia, ale dpc, co to je pre zenu? ja si to sama ani neviem vsetky zmeny predstavit, tolka bolest, ine telo, ina psychika, nic ako predtym.
ja odpíšem na otázku pre chalanov, aj keď som baba.
Nechcela by som svojho muža pri pôrode, lebo by som určite vynadala do najväčších idi*tov, že on môže za to, ako trpím a tak. Neskôr by som to zrejme oľutovala, mohlo by to dokonca spôsobiť aj vážnejšie problémy, než len výčitky v mojom svedomí.
Nechcem chlapa pri pôrode, aj tak by mi nepomohol tlačiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
» www.hip-chick-pregnancy-guide.com/childbirth-vide...
A odpoved. Ja urcite, ak by to bolo mozne drzal by som zenusku za ruku, nech vie, ze som pri nej I ked ta by ma urcite trochu preklinala, ze sme si uzivali spolocne a odtrpiet si to teraz musi ona
kedze nie som chlap, jj bojim sa, ale zatial nemam coho, ved mozno si nikdy nenajdem ani chlapa, budem byvat sama a bude ma utesovat par maciek
A skôr by som sa bála toho, čo bude nasledovať po pôrode
ale myslím že správna odpoveď je.. AK ONA bude chcieť..
jasné že je to moment, kedy chce byť i muž prítomný.. a byť tam so svojou ženou..
záleží však na dohode.. ;o)
zalezalo by ako sa dohodneme s partnerkou
zatial som nad tym nerozmyslal ,nemal som preco
a chlap ked by chcel byt pri tom, nech je, ale tak do pol pasa by som mu odporucala pozerat sa, ja neviem ci by som sa odvazila pozriet, keby som bola na jeho mieste
ano bla bla je to uzasny zazrak zrodenia, ale dpc, co to je pre zenu? ja si to sama ani neviem vsetky zmeny predstavit, tolka bolest, ine telo, ina psychika, nic ako predtym.
Nechcela by som svojho muža pri pôrode, lebo by som určite vynadala do najväčších idi*tov, že on môže za to, ako trpím a tak. Neskôr by som to zrejme oľutovala, mohlo by to dokonca spôsobiť aj vážnejšie problémy, než len výčitky v mojom svedomí.
Nechcem chlapa pri pôrode, aj tak by mi nepomohol tlačiť.