Ak sa vám niekedy stalo, že niekto vás tak ohuril, tak zobral, že ste si mysleli ze nikto viac vhodný pre vás nie je a nikoho lepšieho nestretnete a každého ste s ním porovnávali, výzorom, vlastnosťami... Co sa potom stalo? Ako sa ti vyriešilo, prestalo.
Mala som vtedy celkovo otrasné obdobie, šla som prvý raz v živote do práce a tá ma naučila nemať na to čas. A smútok a žiadostivosť sa premenili na nervy. A v tej práci na mňa čakal niekto lepší. Takže vyriešilo sa.
Asi to nikto nedá tak ako boli ľudia v minulosti... A keďže boli dosť dobrí... tak pochybujem, že niekto bude lepší než oni.
A nedá sa to, neporovnávať. ... Resp. dá sa byť zaujatý len tým človekom... vtedy na to nemyslíš... ale inak je to o zvyku...
Stalo sa mi to a riesilo sa to tazko, ale myslim, ze vyriesilo. Casom a dokladnou analyzou vlastnosti, z ktorych som sa prinutila zamerat aj na tie negativne (ano, kazdy nejake ma, aj ked ich u takychto ludi obcas prehliadame). Ale vobec nehovorim, ze je to lahke. Trvalo to u mna roky s tym, ze obcas neviem, ci je tento proces uz stopercentne ukonceny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A nedá sa to, neporovnávať. ... Resp. dá sa byť zaujatý len tým človekom... vtedy na to nemyslíš... ale inak je to o zvyku...