Akoze, v robote medzi sebou nenosime ruska, a neviem, ci by sme mali, asi hej, ale nikto nenosi, o kom viem, ze pracuje iba s kolegami (nie so zakaznikmi)
A v lete som bola na jednej svadbe a jednej oslave..
Objala som sesternicu pred dvomi mesiacmi asi
Ale inak nic, aj som vzdy nosila rusko vonku vsade, a neporusovala som ziadne zakazy cestovania a vychadzania
Vonku nenosím rúško ak som sám alebo len so známymi, počas lockdownu som chodil na prechádzky aj bicykel. Nikdy som ich ale neporušil tak, aby som reálne niekoho ohrozil.
Od marca do júla som bol 99% času doma V auguste som par krat kdesi bol a v septembri len škola - kebab - domov. A od oktobra som nebol ďalej ako pri branke. Ja jediný to beriem vážne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A bolo mi super!
Akoze, v robote medzi sebou nenosime ruska, a neviem, ci by sme mali, asi hej, ale nikto nenosi, o kom viem, ze pracuje iba s kolegami (nie so zakaznikmi)
A v lete som bola na jednej svadbe a jednej oslave..
Objala som sesternicu pred dvomi mesiacmi asi
Ale inak nic, aj som vzdy nosila rusko vonku vsade, a neporusovala som ziadne zakazy cestovania a vychadzania