Môj dlhoročný kamarát začal počúvať temnú hudbu (agresívne,satanistické odkazy v textoch)
Zmenil správanie. Začal byť agresívny,nevraživý voči okoliu,voči mne tak isto.
Mám pocit,že nevie čo robí.
Máte niekto podobnú skúsenosť?
/veríte na posadnutie?
môžeš to trochu konkretizovať? v minulosti som sa "priatelila" s podobnými ľuďmi, ale časom vyšlo najavo, že to boli len obyčajní chudáci, ktorí ani nerozumeli textom piesní, no posilnení alkoholom vyvreskovali a správali sa agresívne. a na druhé ráno boli po opici poskrývaní vo svojich dierach.
Metalová hudba môže posadnúť človeka, to je jasné. Potom si nechá narásť dlhé vlasy a bradu, začne sa celý obliekať do čierneho, otáčať v byte kríže dolu hlavou a taktiež začne vyblakovať nezrozumitelné pičoviny. V ktorom štádiu je on?
Nemal nejakú zlú skúsenosť s náboženstvom tiež si takú hudbu púšťam a počúvam aj death metal ale do pičurky čo si to myslíte o nás obliekam sa ako normálny človek a tiež som proti kresťanstvu pretože za prve som bol do toho nútený a to vo mne e vyvolalo v podstate nenávisť voci tomu...za druhé nebudem veriť v niečo skrz čo niekto manipuluje ľudí ...za tretie nebudem sa tváriť ako svätý v nedeľu v kostole... V nedeľu po kostole opitý v krčme oproti baliť barmanku a srat si tým na hlavu pretože ma doma čakajú dve deti a manželka ( nemám zenu ani deti...to by som len chcel toto je len príklad) väčšina panbickarov je bez chrbtovej kosti a nevedia sami v čo veria ....a nechovam nenávisť voči nikomu kto je slušny človek a nespráva sa zle k druhým ...a myslím si že ten tvoj kamarát netuší ani o čom je satanizmus len chce byť zaujímavý ...alebo čo...
@lojzo_xxl no určite ja proste verím v to že každý je sám sebe bohom aký si život spravíš taký ho máš kašlem na židov na kresťanov atď nech si každý verí v čo chce ja si verím v seba sam sebe som Boh sám sebe vládnem a proste tým to hasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale pokiaľ nepôjde oživiť roky deväťdesiate a nebude sa cítiť ako Vargov nástupca, všetko je v poriadku
lieci sa to pravidelnym nosenim analneho kolika s dlzkou minimalne 13 cm a priemerom minimalne 4 cm.