čo mám spraviť, aby som prestal chodievať na blog mojej bývalej... už je to týždeň, čo sme sa rozišli a mňa to tám stále láka, ja už na tej stránke asi lipnem, ale vždy mi to len navodzuje spomienky, ktoré sa snažím všemožne zahnať a zakopať ich pod zem..
boze ... taktiez som behal na blog mojej polovicky ... po 3 mesiacoch to preslo ... jednoducho som stim sekol neni normalne sa zapodievat tim co bolo inak stratis to co je
Hej, to je pohoda ked to nieje pol roka. Ale najblbšie je to ked toho dotyčného strtneš na ulici s nejakým novým objavom vtedy sa určite snaž byť normálny a zachovaj pokoj a v žiadnom prípade sa nesnaž hrať sa na nenápadného a pritom sa na nich budeš celú donu čo prechádyaš okolo poerať lebo o meter dalej vrazíš do stlpa a vtedy si ťa už určite všimnú (vlastná skúsenosť)
No, ked teda zistíš, že on už niekoho má tak to zvykne nejak samo pomaly prestať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
to potrvá ešte aspoň mesiac
pokiaľ to nebude pol roka tak to bude stále okej..
a ta posadnutost mal som nieco podobne s čekovaním profilu na pokeci (tak 2roky dozadu)
No, ked teda zistíš, že on už niekoho má tak to zvykne nejak samo pomaly prestať.