@klaudiqaaa ani mi nespominaj CSko.. odkedy som to zacal na serveroch po roku hravat, tak som v rankstats takmer na uplnom konci a to na vsetkych serveroch, ktore hravam =D =D kedysi som sa dokazal udrzat v TOP 10 aj medzi 2500 ludmi...
co sa tyka zavislosti... ja som zavisly na roznych druhoch jedal..
Ja osobne som posadnutá osobou, až sa toho obávam. Moje myšlienky sú úplne choré keď som v jej prítomnosti... a robím veci, čo by som inak nerobila, mám strach že urobím niečo čo nechcem DD
@ba55tripper omyl. najprv blood elfka retri palach, neskôr som emigrovala ku ali za draenei a došla som až po 3/5 wrathful a bola som v bgčkach stále medzi prvými kým som nedostala ban za urážanie adminov... a tým sa moja wow kariéra skončila
@kolini nepríjemné ja som zas po ročnej pauze začala hrať a niekedy sa sama čudujem čo to dávam
hm, už tu máme aj Dr. psychológie...........narozdiel od doktorov, ktorí dávaju ľudi do bláznivca, keď su niečim alebo niekym posadnutý a najebu do nich injekcie od ktorých im už naozaj drbe........mne stači precházka po prírode a čistá myseľ..........filip
@etelnair keď to wowko opravím tak rada sa s tebou zahrám
@kolini ahhhhh presne, najlepšie je keď si to rushuješ a zaflashujú ťa vlastní alebo aj keď prežiješ s 1 hp strelí do teba niekto z tvojich, to veľmi poteší... a awpčkarov tiež neznášam...hlavne tých večne učupených na spawne wrrr...
@zajko30 Hmm.. Aj Kuku povedali, že je bláznivá. A aj ju zavreli v blázinci a napichali liekmi. A teraz chodím každý týždeň rozprávať o svojich pocitoch a chúťkach mladému fešnému psychológovi..
@ba55tripper ee, na altrone.... ale to bol jeden taký zakomplexovaný adminko ktorého životný úspech bol ten, že tam dostal GM práva a aj tak som to potom poriešila tak, že mu tie práva odobrali... takže sa nesťažujem
@klaudiqaaa@kolini minule som ineho pana videl, to bol dust2 plno ludi na mape a na A long side sa islo a v tej onej miestnosti pred tymi dverami drevenymi co je nas bolo 5 teroristov....ofc henten arsehole si stane do dveri tak ze neprejde ani pan boh keby chcel stade ujst a za par sekund sme skapali siesti vratane jeho -.- sme sa granatov nazrali lebo on kokot blokuje dvere
dostal odporucania nech dostane rakovinu a skape a podobne ale teraz nehram dlhsiu dobu cs zas lebo to sa da hrat max polhodinu, potom cloveka takyto niekto nasere a nezapne to dva tyzdne
@etelnair@n0win0u (a samozrejme, aj vsetci ostatni, ktori by si chceli s nami potom zahrat) vam poslem potom IPcku niekedy do TSky, kde ma mozte zastihnut, lebo tu na koleji su blokovane vsetky servery, okrem tych kolejnych, alebo daka prijebana ochrana tu je
tak viem, že určitým spôsobom nie som normálny, ale našťastie som nikdy nemal závislosť na ničom a z ľudí tak možno na rodine...moje emócie sú jedna veľká sračka...
2 krát sa mi to stalo bola som posadnutá chalanom, ktorého som chcela,, vedela som naspamäť jeho profil na pokeci, neskôr na fb, vedela som o ňom všetko od dátumu narodenia až po meno jeho matky za slobodna prvý raz asi pred troma rokmi a pred rokom sa mi stalo niečo podobné ale už sa viem ovládať
@malykubo@ba55tripper na offik ísť nechcem, keďže už ani teraz nemám veľa voľného času a nechcem sa zase dostať do štádia kedy som nemala žiaden reálny život (viď cez 2000 nahratých hodín na steamku), nechcem vedieť čo by to bolo na offiku, stačilo mi vidieť pár videí a taaaak som slintala ach, veľmi návykové sú tie hry a obzvlášť wowko (ach)
@etelnair pre takéto prípady treba hrať na serveroch kde si zriešiš práva a máš to potom vpohode
@kolini podľa mňa keby si to hrával častejšie určite by si sa do toho potom dostal a zase by ti nadávali do cheaterov
@klaudiqaaa múdro ale @malykubo ma pravdu, neofiky ukracujú o game experience (ako si povedala). Ja som neofík ani neskúšal, odhovorili ma od toho spolužiaci,čo frčali na ofíku od 2004. 2000h dosť na dievča,povedal by som,že vieš maximálne zapnúť počítač sorry .btw akurát som dohral, idem spať prepína mi už. Ding 69,northrend fury warr,dual-wielding nedalo sa vypnúť
@klaudiqaaa ako povedal @ba55tripper ... hraval som na ofiku hraval aj na free ... a rozdiel? obrovky ... to sa ani porovnat neda ... a uz len ten pocit ze ked prides do hlavneho mesta ci uz u hordy alebo aliancie tak je tam tolko ludi kolko na celom free .... a fakt mas pocit ze ta hra zije ... to je o niecom uplne inom nehovoriac o tom ze tam nemas jediny bug ... hraval som od stareho vanilla wow ... 60 undead rogue ... potom prislo BC ... 70 undead rogue ... no a potom mi odisli kamarati kedze som 2 roky nevysiel z domu tak som to vypol a uz nezapol ... a trvalo mi kurva dlho kym som kamaratov ziskal spat
a neviem, prečo by človek nemal mať zmysel života (ak to nie je osoba či dačo nelegálne) aj v nezdravej miere (prípade viac zmyslov života, ak by sa musel vzdať niektorých z nich)
myslím, že nebyť namotaný na ničom je v dnešnej dobe horšie.........
fuuu presne viem o com hovoris, resp. pises ja som bola posadnuta tiez jednou osobou vyse 2 roky.. potom ta osoba proste zmizla z mojho zivota - byva teraz v inom meste odo mna cca 200km a vobec sa s nou uz nestretavam(samozrejme neodisla kvoli mne, ale skole) ... ked som sa dozvedela ze odchadza bolo to strasne 2 mesiace som chodila ako bez duse, potom to akosi same zacalo prechadzat a teraz si este na tu osobu sem-tam spomeniem... ale nie je to uz take intenzivne ako vtedy... teraz som aj rada, ze ta osoba tu nie je, opat mozem viest normalny zivot lebo cele dni som myslela len na tu danu osobu, stale som si predstavovala aky by bol zivot s nou, a ked som bola pri nej nevedela som sa ani vyjadrovat stale som tuzila sa s nou stretavat...atd a najlepsie je na tom, ze ta osoba dodnes nevie, ze som ju mala tak moc rada .. psycho, ze??
roky som posadnutá jednou polo-fiktívnou ženskou osobou, je síce skutočná ale poznám ju len virtuálne .respektíve sme si pred mnohými rokmi trochu písavali teraz ju už iba sledujem a stalkujem a snažím sa o nej dačo zistiť ale sa mi to vôbec nedarí ona je proste bars záhadná najzáhadnejšia osoba akú som kedy na nete videla .ešte kebyže som chlap sa to dá pochopiť ale takto, už mi z toho dobre .... hold toto s ľuďmi robí internet ._.
kedysi som bol wowkom, to som hral asi tak 2 a pol roka aktivna a asi 1,5roka na offiku, kde som mal dokoyp nahratych asi 200 dni, tak som s tym prestal, lebo som nespaval Teraz poslednych par rokov na cviceni.
Celé detstvo hry všetkého druhu od lega až po harryho pottera na kompíku, potom cvičenie, potom bývalá kvôli ktorej som bol ochotný robiť fakt nenormálne veci a teraz kombinujem cvičenie a neustálu závislosť niečo hrať na notebooku. Od Crysis po Sims
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
co sa tyka zavislosti... ja som zavisly na roznych druhoch jedal..
moj jediny fetis je moja priatelka
Nie nie mam ucinne metody ako sa posadnutostiam vyhnut.
Nadhlad je velmi dolezita vec.
a inak v CSS som na jednom servery 230 z 156000
@kolini nepríjemné ja som zas po ročnej pauze začala hrať a niekedy sa sama čudujem čo to dávam
napriek tomu mam neskutocne vela smoly.. vzdy ma niekto oflashuje, odpali odzadu, alebo ked ho nevidim... a neznasam tych skurvenych AWPckarov!!!!
» bit.ly/jtx7HK...
@kolini ahhhhh presne, najlepšie je keď si to rushuješ a zaflashujú ťa vlastní alebo aj keď prežiješ s 1 hp strelí do teba niekto z tvojich, to veľmi poteší... a awpčkarov tiež neznášam...hlavne tých večne učupených na spawne wrrr...
dostal odporucania nech dostane rakovinu a skape a podobne ale teraz nehram dlhsiu dobu cs zas lebo to sa da hrat max polhodinu, potom cloveka takyto niekto nasere a nezapne to dva tyzdne
ale aj tak vacsinu veci hram mienrne dost opity, takze mi je to vice mene jedno, ze co hram
@blekota mozme, ale nehral som to rok, uz neviem
@etelnair pre takéto prípady treba hrať na serveroch kde si zriešiš práva a máš to potom vpohode
@kolini podľa mňa keby si to hrával častejšie určite by si sa do toho potom dostal a zase by ti nadávali do cheaterov
a ešte pár inými vecami
a neviem, prečo by človek nemal mať zmysel života (ak to nie je osoba či dačo nelegálne) aj v nezdravej miere (prípade viac zmyslov života, ak by sa musel vzdať niektorých z nich)
myslím, že nebyť namotaný na ničom je v dnešnej dobe horšie.........
fuuu presne viem o com hovoris, resp. pises ja som bola posadnuta tiez jednou osobou vyse 2 roky.. potom ta osoba proste zmizla z mojho zivota - byva teraz v inom meste odo mna cca 200km a vobec sa s nou uz nestretavam(samozrejme neodisla kvoli mne, ale skole) ... ked som sa dozvedela ze odchadza bolo to strasne 2 mesiace som chodila ako bez duse, potom to akosi same zacalo prechadzat a teraz si este na tu osobu sem-tam spomeniem... ale nie je to uz take intenzivne ako vtedy... teraz som aj rada, ze ta osoba tu nie je, opat mozem viest normalny zivot lebo cele dni som myslela len na tu danu osobu, stale som si predstavovala aky by bol zivot s nou, a ked som bola pri nej nevedela som sa ani vyjadrovat stale som tuzila sa s nou stretavat...atd a najlepsie je na tom, ze ta osoba dodnes nevie, ze som ju mala tak moc rada .. psycho, ze??
A ešte nemôžem mať v izbe koberec nakrivo a nemám rada, keď mi po ňom niekto skáče nejako moc a potom sa posunie