inak to je pekny trapas ja ked som zacal chodit do posilky , tam aky magori.... ze jak to drzis tu cinku , jak to zdvihas , to jake lahke zavazie mas , no hruza , ked aj budes chodit do posilky , takychto ti neprajem..
tak ja som z dediny a mame tam spravenu posilku takze tam to mam zadarmo a mame tam asi 3 kladky 3 lavicky kopu zavazi vise 500kg odcvicim si tam proste vsetko ale teraz som na brigade v BA a nechcem prestat s cvicenim lebo to padnem ani nie za 2 tyzdne s vahami a budem tu dost dlho ked ze tu budem aj cez vysku tak si nieco hladam .....
a na nete som pozeral len tam cennik vobec neni tak som chcel neake informacie skusenosti a tak ..... na cvicenie si urcite neplanujem kupit stroje pretoze nemam u tety priestory a nemienim zato vyhadzovat peniaze a jasne ze si kupim pernamentku ked si najdem neaku cenovo vyhodnu posilku len najlepsie by bolo kebyze mi niekto poradi aka je tu v petrzalke dobra alebo moze byt aj v inej casti to uz neak poriesim s cestou ......tak neake priklady a tak o posilkach ulice kde sa nachadzaju a podobne informacie kebyze pisete ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
stačí ti aj domáce cvičenie, keď sa tomu nechceš venovať profesionálne....podľa mňa
tie rady ako kup si lavicku a jednu osku ignoruj!!..
a na nete som pozeral len tam cennik vobec neni tak som chcel neake informacie skusenosti a tak ..... na cvicenie si urcite neplanujem kupit stroje pretoze nemam u tety priestory a nemienim zato vyhadzovat peniaze a jasne ze si kupim pernamentku ked si najdem neaku cenovo vyhodnu posilku len najlepsie by bolo kebyze mi niekto poradi aka je tu v petrzalke dobra alebo moze byt aj v inej casti to uz neak poriesim s cestou ......tak neake priklady a tak o posilkach ulice kde sa nachadzaju a podobne informacie kebyze pisete ....
Tu je to tiež celkom lacné, ale dobre vybavené. Ja som asi po mesiaci a pol dostal rozum a povedal som si že ešte musím rásť tak som s tým prestať .
Keď nebudem rásť tak chcem s tým začať a aj pribrať by som mal