@11 si prezradila, ze si robis rit, inac to bola sranda, toto bolo uz trapne podla mna
alebo aby som pristupil na tvoju hru - ak nevies, s akym u/ú sa to pise, nestuduj ani, zbytocna namaha je to. Ked budes mat vystudovane právo, nebudes vediet, ci mas ist do práce na súd alebo na sud.
@eva1 aha, zaujimave. Prezradim ti teda cosi, co ti mozno zatajili - dlzen sa pise tam, kde sa hlaska vyslovuje dlho. Nemusis sa teda naspamat ucit, kde sa dlzen pise a kde nie, staci, ked ich budes davat tam, kde sa vyslovuju hlasky s dvojnasobnou kvantitou
@pubertslatinocelny ak mas potrebu ma zosmiesnovat, mozes si tie komenty odpustit. nezabera to na mna. neviem co je na tom, ze sa spytam, ak nieco neviem. ale, samozrejme, nemoze byt v slovencine kazdy taky dokonaly ako ty, tak maj s nami nestastnikmi trochu pochopenia. inac, vaslovujem to kratko, ale dost ludi povedalo, ze sa to pise s dlznom.
@eva1 ok. takze toto cele myslis vazne, pytas sa na radu, kazdy ti vravi, aby si to poslala bez tej nadavky a ty sa nasledne opytas, ako sa spravne ta nadavka pise...
@pubertslatinocelny najprv sa pozri na komenty, ktore boli napisane PRED mojou otazkou. neviem, kde mi tam "kazdy" vravi... vlna nesuhlasnych komentov sa zdvihla az PO spominanej otazke, tak zo mna laskavo nerob idiota.
okrem toho, toto forum nie je jedine, odkial cerpam nazory na mail, takze tvrdit ze "kazdy mi vravi" je dost scestne. tvrdia to iba isti ludia na tomto portali a mozem sa rozhodovat na zaklade inych skutocnosti. chcela som vediet aj ine nazory, tie som dostala, no to neznamena, ze nikto iny sa k tomu nevyjadril
@drejka ty vies houby o tom, ako som sa ja dostala na pravo, kolko som do toho dala. takze tvrdit, ze som sa tam dostala len preto, ze ich tam beru vela, je uplne neodvovodnene tvrdenie. vaz slova.
@eva1 ano, pozeram sa na komenty napisane PRED tvojou otazkou a zo 7 ludi 3 napisali, ze ta nadavka sa im tam nezda vhodna, jeden sa vyjadril uplne od temy a 1 ti to odporucil, hoci tam som velmi nachylny verit, ze islo o ironiu. Ano, prepac, nevravi ti to "kazdy" - zabudol som, ze sa bavim s wannabe pravnickou, ktora sa bude tvarit, ze "kazdy" znamena naozaj uplne kazdeho. Navyse dalej pribudli ini ludia, ktori tiez vacsinou vraveli, ze nadavka tam nema byt (hoci uz to bolo "po tvojej otazke", ale stale si komentovala ohladne toho, cize zjavne si riesila, ci to ma byt s u alebo ú.)
Btw, páčia sa mi velmi tvoje priority. Nestihas sa poriadne ani najest, ale stihas sa pytat na jednej z najserioznejsich stranok sveta, ako sa píše hrubá nadávka a tváriš sa, že ju chceš poslať profesorovi. Kokos mne zastava rozum
@drejka k tomuto sa radsej nevyjadrujem. ocividne ani netreba, kedze ty vies vsetko najlepsie, mas utvoreny nazor aj bez toho, aby si o mne a o celej situacii mala akekolvek informacie. viva la objektivnost. nech sa dari, s takym pristupom bude z teba raz urcite vynikajuca pravnicka.
howk
@pubertslatinocelny komentovala som dalej nie preto, zeby som o tom este nejak uvazovala, ale preto, lebo ma zarazilo, s akou lahkostou dokazes cloveka zhodit a urobit z neho blbca. ak ma niekto uraza, tak je snad prirodzene, ze nanho budem reagovat. ak sa to tebe nezda ako normalne a vychyluje sa to z tvojho rebricka hodnot, bohuzial.
@drejka hohohoooo! teta tusim zacinas chrlit siiiru! paci sa mi slovne spojenie "keby tam nezacali brat kazde hovno," ty mi tak dokazes vylepsit den! dik.
Už som chcel konštatovať ako je to prehnane formálne ale koniec ma pobavil. Uvažuj ale myslíš že niekto kto napíše 2 1500 stranové knihy o ústavnom práve bude mať zmysel pre humor?
@drejka nestihla som si vsimnut, stale sa trapim nad tou pracou co s tym, stale som sa nerozhodla neuveris... ty a flakac? no neni mozne, pri tej usilovnosti co tu vyvijas! viiiiiiiiiiim, bohumile, ja viiiim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja by som to neposlala
ale ta formulacia
na na na
boo boo
stick your head in
doo doo
a k téme: Pošli, možno nahraď tú nadávku
alebo aby som pristupil na tvoju hru - ak nevies, s akym u/ú sa to pise, nestuduj ani, zbytocna namaha je to. Ked budes mat vystudovane právo, nebudes vediet, ci mas ist do práce na súd alebo na sud.
podla mna to je s kratkym, este som nikoho nepocul povedat to s dlznom
okrem toho, toto forum nie je jedine, odkial cerpam nazory na mail, takze tvrdit ze "kazdy mi vravi" je dost scestne. tvrdia to iba isti ludia na tomto portali a mozem sa rozhodovat na zaklade inych skutocnosti. chcela som vediet aj ine nazory, tie som dostala, no to neznamena, ze nikto iny sa k tomu nevyjadril
a aj tak je to jedno. uz som to poslala
nic osobne inak
Btw, páčia sa mi velmi tvoje priority. Nestihas sa poriadne ani najest, ale stihas sa pytat na jednej z najserioznejsich stranok sveta, ako sa píše hrubá nadávka a tváriš sa, že ju chceš poslať profesorovi. Kokos mne zastava rozum
howk
@pubertslatinocelny komentovala som dalej nie preto, zeby som o tom este nejak uvazovala, ale preto, lebo ma zarazilo, s akou lahkostou dokazes cloveka zhodit a urobit z neho blbca. ak ma niekto uraza, tak je snad prirodzene, ze nanho budem reagovat. ak sa to tebe nezda ako normalne a vychyluje sa to z tvojho rebricka hodnot, bohuzial.
Ale ináč asi tak nejak ako @43