dufam, ze vam je vsetkym, ktori ste odpovedali, ze ste ju uz mali, jasne, ze teraz sa nesmiete s nikym nikdy bozkavat. v opacnom pripade ste hnusne klamarske svine.
Dnes od priatelky, taka rychla lebo som mala stekle a skoro mi usiel bus.. Nie, vlastne este potom nekor od kamaratky, ale to sme sa tiez lucili...
Od chlapa Vcera? Alebo nie... Predvcerom mozno... mozno v stredu, ale urcite viem, ze v utorok bol... len si nepamatam tie ostatne dni.. bol jemny, pre mna carovny, pre neho mozno nudny, mozno obycajny... neviem, normalny
@sona jasne, kde inde ? naprikald mna to zaujima uz teraz a kedze nevim ci vecer ideme spolu von, tak aj @andry urcite sa obetuje a zacne to pacit z teba teraz a TU !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
stale na to spominam
a viac menej také ... drsné
Chcelo by to už prebiť niečím krásnym ..
a toto sa naozaj stalo !
Od chlapa Vcera? Alebo nie... Predvcerom mozno... mozno v stredu, ale urcite viem, ze v utorok bol... len si nepamatam tie ostatne dni.. bol jemny, pre mna carovny, pre neho mozno nudny, mozno obycajny... neviem, normalny
teenage girl
škoda škoda, že som nezostala v Brátiske.